AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
G Ü N D E M
Bana komplo kuruldu
Hürriyet gazetesi tarafından 3 gündür Sivas olaylarının sorumlusu olarak gösterilen Nuh Kılıç kendisine komplo kurulduğunu iddia ederek, " İşyerimi tanıtmak için fotoğraflarımı çekip, daha sonra bu haberleri yayınladılar" dedi.

Kan davalı başkanlar
Diyarbakır'da Hani ve Çınar ilçeleri ile merkeze bağlı Bağıvar belde belediye başkanlarının kan davasının bulunduğu ortaya çıktı. Şimdiye kadar barışmayan başkanlar, kin gütmediklerini belirtiyorlar.

Motorola ve Nokia'ya uyarı: Telsim'i satarız
Motorola'nın, Telsim'in uluslararası dolaşım gelirlerine el koyma kararı alması üzerine TMSF, Motorola ve Nokia'yı uyararak, "Anlaşma olmazsa Telsim'i satarız" dedi.

Enfeksiyon önlenemiyor: Ölü bebek sayısı 8'e çıktı
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavisi süren bebeklerden ikisi öldü. Ölen bebek sayısı sekize çıkarken, 15 bebeğin tedavisi sürüyor.

Hastanelerdeki yoğunluk enfeksiyon riskini arttırıyor

Esrarengiz patlama!
Zeytinburnu'ndaki bir binada meydana gelen patlamada 2 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. İstanbul Emniyet Müdürü Cerrah, "Bir şey imal ederken patlama meydana geldiği gibi bir izlenim var" dedi.

LPG'li patlamaya terör incelemesi

Boru hatlarına mobil tim
Enerji Bakanlığı, BOTAŞ'ın boru hatlarının güvenliğini sağlamak için özel mobil timler oluşturdu. Enerji Bakanı Hilmi Güler, akaryakıt mafyasının son iki yılda 2,5 milyar dolar vergi kaçırdığına dikkat çekti.

Ada'nın öteki yüzü
Güney Kıbrıs'ın gelecekte 'çok uluslu şirketlere sağladığı vergi kolaylıkları' ve 'Ortadoğu, Doğu Akdeniz eksenli askeri stratejik yapılanmasıyla' bölgede çok uluslu sermayenin merkezlerinden biri haline gelmesi bekleniyor.

Prens Charles'ın danışmanı Kartal'ı baştan planlayacak
Kartal Belediyesi, ilçenin kentsel dönüşümü çalışmaları için dünyanın büyük şehirlerini tasarlayan yabancı uzmanları bir araya getirdi. Prens Charles'ın danışmanı Mimar John Thompson, ekibin başkanlığını yapacak.

Gurbetçi değil soyguncu
Keçiören'de, gurbetçi aile görünümleri ve ellerindeki yüzlerce avro ile dikkatleri üzerine çeken 7'si çocuk 9 kişi, kuyumcu dükkanından yaklaşık 100 milyar lira değerinde altın bilezik çalarak kayıplara karıştı.

'Üstad Necip Fazıl'ı 'zan'la mahkum ettiler'
Kısakürek'in yargılandığı davada bilirkişiler kitabın Atatürk'e hakaret eden herhangi bir suç unsuru teşkil etmediğini belirtmesine rağmen, mahkeme üstadı 'Atatürk'e hakaret etmeye meyilli' gerekçesiyle mahkum etmiş.

Esenler'de kahve kurşunlandı: 1 ölü

LPG patlamasında ölenlerin sayısı 15'e yükseldi

Artık herkes 'avcıyım' diye atamayacak

İhsan Kalkavan Çin'de trafik kazası geçirdi

Kısa kısa..



9 Ağustos 2005
Salı
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Sağlık | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED