Netanyahu'dan Gazze'deki direniş gruplarına tehdit: Saldırıları artıracağız

Gazze'de Filistinli sivillere yönelik saldırıların ardı arkası kesilmezken İsrail ordusu ve Netanyahu'dan tehdit dolu açıklamalar geldi. İsrail Başbakanı Netanyahu, Gazze'ye saldırıların yoğunluk ve sıklığını artıracaklarını belirterek, "Hamas burada beklemediği darbeler alacak" dedi.

Haber Merkezi AA
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu

İşgalci İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamada, Gazze sınırındaki birliklere takviye gönderildiği aktarıldı. İsrail ordusu tarafından yapılan açıklamada, Savunma Bakanı Benny Gantz'ın Gazze için takviye kuvvetleri çağırdığı bilgisi yer aldı. Aynı açıklamada, "iç cephe savunmasını derinleştirmek" için, Gantz'ın 5 bin İsrail askerinin seferber edilmesini emrettiği bilgisinin altı çizildi.

İsrail kana doymuyor: Gazze’de savaş uçaklarının vurduğu binada 2 Filistinli can verdi

SAVAŞIN ORTASINDAYIZ

Öte yandan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'dan yeni bir açıklama geldi. Bir savaşın ortasında olduklarını söyleyen Netanyahu, Gazze'ye saldırıların yoğunluk ve sıklığını artıracaklarını belirterek, "Hamas burada beklemediği darbeler alacak" dedi.

İşgalci İsrail'den Gazze sınırına askeri sevkiyat
Gazze Şeridi'nde dün akşamdan bu yana düzenlediği saldırılarda 25 Filistinliyi şehit eden işgalci İsrail güçlerinin Gazze sınırına askeri sevkiyatı devam ediyor.

ABD'de Demokrat Parti'den İsrail'e Filistin tepkisi: İğrenç ve kabul edilemez

'Acil Kudüs Toplantısı'nın sonuç bildirgesi: Terör devleti İsrail barışın önündeki en büyük engel

Fransız milletvekilinden Macron'a İsrail'e yaptırım çağrısı

İsrail'in Gazze bombardımanında babasını kaybeden Filistinli çocuktan yürek burkan feryat: Elveda baba
İşgalci İsrail'in Kudüs'teki terör saldırısının ardından Gazze'ye gerçekleştirdiği bombardımanda çok sayıda sivil hayatını kaybetti. O saldırıda babasını kaybeden bir çocuğun cenaze töreninde 'Elveda baba' çığlığı yürekleri burktu.

İşgalci İsrail çocukları hedef aldı
İşgalci İsrail güçleri, Mescid-i Aksa'ya gerçekleştirdiği saldırının ardından savaş uçaklarıyla hedef gözetmeksizin masum Filistinlileri hedef almayı sürdürüyor. Gazze'nin El Rimal Mahallesi'ndeki bir apartmana atılan bombanın ardından yaralı olarak kurtulan kadınlar ve çocuklar gözyaşlarına boğuldu. Çocukların toz toprak içinde kaldığı korku dolu anları kameralara yansıdı.



İşgalci İsrail polisi AA muhabirini canlı yayında vurdu
Anadolu Ajansının (AA) Orta Doğu Editörü Turgut Alp Boyraz, İsrail polisinin Mescid-i Aksa'daki müdahalesinde bacağından 2 plastik mermiyle vuruldu. Boyraz, ilk müdahalenin ardından Makaset Hastanesi'ne sevk edildi.

İşgalci İsrail'in saldırısında çocuğunu şehit veren annenin feryadı
İşgalci İsrail'in Gazze saldırılarında çocuğunu şehit veren annenin feryadı yürekleri dağladı. Acılı anne, 'Kudüs uğruna kanımız ucuzdur, feda olsun. Herkes acilen Kudüs için cihada dursun' sözleriyle dünyaya haykırdı.