T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R

BİR TAŞLA ÜÇ KUŞ + PARA
Galatasaray, Mehmet Cansun'un "şip-şak" operasyonlarıyla sırtında kambur olan Jardel'i Porto'ya verme çabasında. Üste de 6 milyon dolar taze para peşine düşen Cansun, Aleintchev, Chainho, Capucho ve Nelson'dan 3'ünü almak istiyor.

Jardel'in talibi çok

Jardel'in transferi için önceki gün Porto kulübü yöneticileriyle biraraya gelen Galatasaray İkinci Başkanı Mehmet Cansun, 3 futbolcu + para karşılığı mutabakata vardıklarını söyledi. Ancak transferlerin henüz imza aşamasına gelmediğini söyleyen Cansun "Porto kulübüyle 3 futbolcu ve 6 milyon dolar karşılığında mutabakata vardık. Ancak Benfica, Marsilya, Monaco ve İngiltere'den bir kulüp de teklif yaptı. Bunlardan birini değerlendireceğiz. Gelecek hafta bu konu kesinliğe kavuşur. Ama Jardel'in kulüpten gitme olasılığı çok yüksek" diye konuştu.

4 yabancı alınacak

Mehmet Cansun, yeni sezon için kadrolarına 4 yeni yabancı futbolcu dahil etmeyi düşündüklerini belirtti. Yabancı oyuncu transferi için İspanya, Portekiz ve Fransa'da temaslarda bulunduklarını kaydeden Cansun, sözlerini şöyle sürdürdü: "Görüştüğümüz bütün kulüplerden takas yöntemiyle futbolcu da alabiliriz. Kamp çalışmalarımız 27 Haziran'da başlayacak. Yeni yabancı konusu da bu tarihe kadar belli olur."

Sergen'de sona doğru

Trabzonspor'un gözden çıkardığı ve bonservisi Siirt Jet-Paspor'da olan Sergen Yalçın, Galatasaray yolunda. Siirt Jet-pa Başkanı Takittin Yarayan bu futbolcuyu G.Saray'a vermek istediklerini belirterek fiyat konusunda da bir problemin yaşanacağını sanmadığını söyledi. Akşam saatlerinde İstanbul'a dönen Cansun, bu futbolcunun transferini onaylarken, Sergen için başkan Yarayan'la görüşeceklerini söyledi. Bu arada, Kolombiyalı kaleci Mondragon'un, kulübü Metz ile arasındaki pürüzleri giderdiği bildirildi.

Ender bugün imzalayacak

Daha önce 3 yıllığına prensipte anlaşma sağlanan Bursasporlu Ender Alkan bugün kendini Galatasaraylı yapan imzayı atacak. Sarı-kırmızılı yönetim, bu futbolcunun yerine Bursaspor'a Ahmet Yıldırım ve Mehmet Aksu'yu verecek. Bursaspor'un da takasa sıcak baktığı ve yöneticilerin her konuda anlaştıkları bildirildi.

Spor Yazarları
Hürol Bilal : Elif Aktuğ :
Galatasaray FIFA mağduru mu?.. "Ci vediamo in Milano" *
 
Başkan Yıldırım devamı erteledi
F.Bahçe'de görevini bıraktığını açıklamasının ardından Sarı-lacivertli camiadan gelen yoğun "kal baskıları" karşısında hala direnen başkan Aziz Yıldırım 'devam' kararını bir gün erteledi.
Ali'ye kapının önü Deli'ye fiks mönü
Kartal'ın çöktüğü dönemde ayakta kalan ve savaşı bırakmayan tek futbolcusu Ali Eren, ilkeli davranışlarının karşılığını kapının önüne konarak aldı. Her hafta takımın başına yeni bir çorap ören Pascal Nouma'ya ise "Yeni sezondaki disiplinli Beşiktaş için sana ihtiyaç var" denildi.
Terim'li Milan İstanbul'da
Dün İstanbul'a dönen Fatih Terim, "Şifo Mehmet'in jübile projesinde payım var" dedi. Terim, böylesine buram buram insanlık kokan bir projede kendisinin ve Milan'ın da 4 Ağustos'ta İnönü'de hazır olacaklarını söyledi.
Yakma bizi ULUSOY Beşyüzevlerspor'u 12-0 yendikleri maçın sonucuna 'şike' iddiasıyla itiraz eden Geliboluspor'un şikayetiyle Futbol Federasyonu Profesyonel Disiplin kurulu tarafından kanaatle küme düşürülen Turuncu-mavililer, dün Tahkim Kurulu'na başvurdular.
Kırkpınar'da tarih krizi
Kırkpınar ile İzmir'deki Avrupa Gençler Güreş Şampiyonası'nın tarihleri çakışınca Güreş Federasyonu ile Edirne Belediyesi arasında tarih krizi ortaya çıktı.
21 Haziran 2001
Perşembe
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Aktüel | İzlenim | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED