T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R

ASLAN'A HOROZLANDI

İlk yarısı golsüz biten karşılaşmanın 51. dakikasında Veysel'le öne geçen Denizlispor, 78. dakikada Arif'in golüne engel olamadı. Cimbom, 80. dakikada 10 kişi kalan rakibi karşısında yüklendi ancak galibiyet golünü bulamadı ve 2 puanı Denizli'de bıraktı.

Galatasaray, takipçisi Beşiktaş'la arasındaki puan farkını açmak ve Şampiyonlar Ligi'ne daha rahat bakmak için çıktığı Denizlispor deplasmanında beraberliği zor kurtardı: 1-1. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk yarıda iki takımda organize atak geliştiremedi. Denizli alan daraltarak rakibine pozisyon vermezken sonucu değiştirecek golü uzak şutlarda aradı. Ancak G.Saray kalesinde Mondragon, Denizlispor'da da savunma başarılıydı. Cimbom, Sergen, Bülent Akın'ın yokluğunda ilk yarıda orta sahada organize atak geliştirmekte oldukça zorlandı ve devre golsüz bitti.

BASKILAR 1 PUANA YETTİ

İkinci yarıya hızlı başlayan Denizlispor, 51. dakikada gelişen evsahibi atağında Veysel, Galatasaray karşısında takımını öne geçiren golü attı. Skor üstünlüğünün verdiği avantajla Denizlispor, bu dakikadan sonra oyunu daha çok kendi yarı alanında kabul ederken bu kez Galatasaray rakip kaleye yüklenmeye başladı. 78. dakikada soldan gelişen konuk ekibin atağında Denizlispor defansının hatasını affetmeyen Arif, skora dengeyi getirdi: 1-1. İki dakika sonra Hietanen ikinci sarı kartı görerek oyun dışında kalırken Cimbom, aradığı galibiyet golüne ulaşamayınca şampiyonluk yarışında çok önemli iki puandan oldu.

LUCESCU TRAFİKTEN ŞİKAYETÇİ

Galatasaray'da teknik direktör Lucescu "Yoğun maç trafiğinin kendilerini yıprattığını" söyledi. Rumen hoca Avrupa ve ligdeki yoğun temponun kendilerini fiziksel ve ruhsal olarak yıprattığını bunun da sakatlıklara ve kart görmelerine neden olduğunu söyledi. Devre arasında bile dinlenemediklerini belirten Lucescu "Ne olursa olsun rotamızdan şaşmadık ve liderliğimizi sürdürüyoruz" dedi.

G.SARAY'IN DEPLASMAN FOBİSİ

G.Saray dış sahada oynadığı 10. maçında da galibiyete hasret kaldı. 30 Eylül'de 3-1 kazandığı G.Birliği maçından sonra ligde, kupada ve Avrupa'da 9 maç oynayan Cimbom Denizli karşısında da 3 puana ulaşamadı. Denizli karşısında sakat olan Sergen'i yedek oturtan Lucescu, forvette Ümit-Arif ikilisine yer verdi. Maçtan önce geçtiğimiz ay hayatını kaybeden Doğan Seyfi için saygı duruşunda bulunuldu. PAF maçını Cimbom 4-1 kazandı.

Spor Yazarları
Ümit Aktan : Güray Soysal :
Ilgaz sen anadolunun... Suçun başı
 
Fener'de A.Gücü alârmı
İstanbulspor galibiyetiyle yeniden şampiyonluk potasına giren Fenerbahçe Ankaragücü maçına odaklandı. Sarı-lacivertliler renkdaşlarıyla oynayacakları maça iyi konsantre olmak için bugün Ankara'ya gidiyor.
TRABZON 5'E TAKTI
Avni Aker'de Beşiktaş'tan 5 yiyen Trabzonspor, Gaziantep deplasmanında da hüsran yaşadı. Bordo-mavililer Samet Aybaba'nın talebelerine 5-2 yenilip kötü gidişi durduramazken Gaziantep 4. sıraya yükseldi.
KARTAL'IN 5-0'I TAMAM
Kim demiş deplasman diye?
A Milli Basketbol Takımı'mız grup sonuncusu Hollanda karşısında zaman zaman zorlanmasına karşın karşılaşmadan farklı galip ayrılarak liderliğini devam ettirdi.
BURSASPOR'DAN 'ÜÇ KARTAL'A ÖZEL ÖNLEM
Bursaspor Teknik Direktörü Nejat Biyediç, Beşiktaşlı Ahmet Dursun, İlhan Mansız ve Tümer için özel önlem alacağını söyledi. Biyediç, son haftaların flaş ekibi Beşiktaş karşısında, 'Çanakkale geçilmez' mantığıyla oynamayacaklarını, güçlü rakipleri karşısında gol ve goller bulmak için mücadele edeceklerini belirterek, "Beşiktaş'ın başarısında İlhan, Tümer ve Ahmet'in büyük payı var. Öncelikle bu oyuncuları durdurmamız gerekiyor. Hiçbir takım maça yenilgiyi kabul ederek çıkmaz. Biz de bu maçtan 3 puan almak istiyoruz" dedi.

24 Ocak 2002
Perşembe
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED