Bugünkü ana sayfaya gitmek için. “ Türkiye'nin birikimi... ”
SALI
12 EYLÜL 2000

Güncelleme: 00:00 Türkiye

 
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan
Generallerin Gecesi. Nazlı Ilıcak ve Ahmet Kekeç'in kaleminden...

  Arşivden Arama

  I Explorer Kullanıcıları, TIKLAYIN.

e k s t r a l a r

  Nostaljik Kelime Oyunu...

 
Webmasterler! Yeni Şafak Gazetesi'ne sitenizden link vermek isterseniz buraya tıklayın:
 Gazetenize Link Verin...

IMF'nin Türk ekonomisi üzerinde aylardır süren egemenliği ekonomi çevrelerinden sonra Başbakan Ecevit'i de isyan ettirdi

 BAŞBAKAN PATLADI

IMF Türkiye Masası Şefi Cottarelli'nin kendini hükümetin yerine koyarak çalışanlara yapılan ücret artışının enflasyon hedefinin üzerinde olduğunu açıklaması Başbakan Ecevit'i bile isyan ettirdi: "Kararı biz veririz."

TAVSİYEYE EVET, AMA

ECEVİT, IMF gibi desteği istenilen kuruluşların tavsiyelerde bulunmalarının doğal olduğunu belirterek, "Ama Türkiye'nin politikalarını bu yabancı kuruluşlar değil, kendi ilgili toplum kesimlerimizle birlikte devletimiz belirler" dedi.

________________________________Devam »

Bakan'ın itirafı

Turizm Bakanı Mumcu, bakanlıklar arası işbirliğinin olmadığını belirterek "Türkiye kötü yönetiliyor" deyince, MHP'li Tarım Bakanı Gökalp, "Maksadını aşıyor" dedi
________________________________Devam »

Torbadan çıkma haber

İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Erdoğan, bir gazetede Vural Savaş'ın aleyhine dava açtığı haberinin yeni bir olay gibi yayınlanmasına tepki gösterdi.
________________________________Devam »

Öğretmenim bu okul yıkık!

Bakan Bostancıoğlu başarısızlığa mazeret bulmaya çalışırken, çok sayıda depremzede okula başlayamadı. Düzce'de 183 okul hala onarılmadı.
________________________________Devam »

'Mavi Balina'dan ses çıkmıyor

38 Milyon dolarlık "balina operasyonu" ile birlikte soruşturmalar derinleştirilirken, Ziraat Bankası'nda yaşanan ve "mavi balina" adı ile bilinen 34 milyon dolarlık kredi yolsuzluğu ile ilgili hiçbir işlem yapılmadı.
________________________________Devam »

Borsa dibe vurdu: 11.562 puan

Geçen hafta ince ayar tartışmaları nedeniyle yüzde 6,87 puan gerileyen Borsa dün iyice panikledi. Yılın en düşük seviyesine inen Endeks, günü yüzde 5 kayıpla 11.562 puandan kapattı.

Bir dönemin hikayesi
Evren, Kara Kuvvetleri Denetleme Kurulu Başkanlığı'na getirilince üzülmüştü. Bu kıt'a jargonunda emekliliğe giden yoldu. Faruk Gürler teminat verdi: "Seni buraya mahsus seçtim, yükseleceksin paşa."
Generallerin Gecesi Nazlı Ilıcak ve Ahmet Kekeç'in kaleminden...
Ahmet Taşgetiren
"Benim darbem iyidir"
"...Bugün 12 Eylül'ün yıldönümü... Hep birlikte kalkıp, askeri müdahalelere karşı çıkıp, demokrasiden bahsedeceğiz. Ama 28 Şubat'ı kutsayacak bir kısmımız... 12 Eylül'ün işkencelerini, sürgünlerini, görevden almalarını, yargı sapmalarını kınayacağız. Acıları hatırlayacağız..."
Nazlı Ilıcak
12 Eylül'ün düşündürdükleri

Fehmi Koru
Dostlar sağolsun

Mehmet Barlas
Kendi kendini rehin almak!.



Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim | Dizi
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV

Kağıda basmak için tıklayın.

TIKLAYIN! TIKLAYIN!

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
TALLANDTHIN Web... Tasarım, İnşa ve Yayın... Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmıştır. Sitenin dinamik yönetimi, TALLANDTHIN Web'in online update sistemiyle yapılmaktadır. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...