YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ” Gündem

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan
Dizi...

  Arşivden Arama

 


'Sormayın, bekleyin'

İçişleri Bakanı Sadettin Tantan, Buffalo Operasyonu sürdüğü için bu konuda konuşmayacağını belirterek "Bu konuda soru sormayın ama bekleyin" dedi.

İçişleri Bakanı Sadettin Tantan, "Buffalo Operasyonu" hakkında kendisine soru yönelten gazetecilere,"Operasyon sürdüğü için bu konuda konuşmam mümkün değil. Bu konuda soru sormayın ama bekleyin" yanıtını verdi. Bir gazetecinin "Başarılı operasyonlarda Tantan'ın rant elde etmeye çalıştığı" şeklindeki iddiayı sorması üzerine Tantan, "Ben hiç televizyonlara konuşmuyorum. Bu çalışmalar bir ekip çalışmasıdır.

Biz daima hizmeti önde tuttuk. Hiçbir zaman siyasi düşünce içerisinde yaklaşmadık. Onun için bu soruyu, yazan arkadaşlara soracaksınız. Daha önce nüfuz ajanlarından bahsetmiştik. Nüfuz ajanlarını her zaman yakalama şansımız var. Onun için fazla konuşmamıza gerek yok. Biz hiçbir zaman konuşarak değil, eylem olarak bir yere gitmeye çalışıyoruz. Burada halkımızın önünü açmamız gerektiğine inanıyorum. Çalışmaların içeriğine bakıldığında siyasi iradenin gücü var, yani 57. hükümet bu çalışmaları yaptı. Çünkü bu siyasi güç, irade gücü olmazsa, onun alt birimleri olan güvenlik güçleri yani bürokrasi sağlıklı çalışmayı elde edemez. Bizim yaptığımız da bu". diye konuştu.

Motosikletle taşımışlar

Bufalo Operasyonu sonrasında gözaltına alınan İshak Romano'nun gümrük beyanında et transiti için veriği araç plakalarının sahte olduğu ortaya çıktı. Romano gümrük beyanında verdiği transit araçların plakaları arasında motosiklet plakası ve binek oto plakası dahi bulunuyor.




Kağıda basmak için tıklayın.

Candar şok etti!
Yazısı sansürlenen ve zorunlu izne ayrılan Cengiz Çandar, Sabah gazetesinin sahip olduğu bankayı kaybetmek korkusuyla kendisine iftira edilen 'Andıç' belgesini yayınladığını ileri sürdü.
10 ton domuz eti yedirdiler!
Kim kimin akıl hocası?
Batık bankalar soruşturmasında sanıklar "Bana şu kişi akıl verdi, beni şu şahıs işe bulaştırdı" gibisinden ifadelerle topu birbirlerine atıyor.
Karanlık bağlantılar

Gazetecilik baba mirası

Hizbullah'a idam istemi
Diyarbakır'da, bir polis memurunun şehit edildiği Hizbullah'a ait bir eve düzenlenen baskında yakalanan 2'si kadın 3 örgüt mensubunun idamı istendi. Diyarbakır'ın Bağlar semtinde 11 Ekim günü bir eve yapılan operasyonda; polisle çatışmaya girerek Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Adem Bayrakçı'yı şehit eden, Uğur Uludağ'ı ise yaralayan Leyla Gülsever, Remziye Solmaz ve Cuma Güzel adlı Hizbullah mensupları hakkında DGM Savcılığı tarafından dava açıldı. Diyarbakır DGM Savcısı Yılmaz Aktaş tarafından hazırlanan iddianamede, 3 Hizbullahçı'nın, TCK'nın 146/1 maddesi uyarınca idamla cezalandırılmaları istendi.

 


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim | Dizi
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...