T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R
Artık başarı şart

Trabzonspor başkanlığına 2. kez getirilen Sümer, yeni dönemde başarılı olmak zorunda olduklarını söyledi.

Kongre sonunda listesinden 11 kişinin yönetime girmesiyle birlikte Trabzonspor'da 2. kez başkanlığa getirilmesi beklenen Özkan Sümer, yeni yönetimin başarılı olacağını söyledi. Sümer, geçen 24 aylık icraatlarında Trabzonspor'u kişilerden bağımlı olmaktan kurtarmanın savaşını verdiklerini belirterek, "Trabzonspor'u artık kendi ayakları üzerinde durabilen, kendisini sahiplenen bir kulüp haline getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. Çok seslilikten hiçbir zaman korkmadıkların belirten Sümer, "Trabzonspor'da 4 aday yarıştı. Kırgınlık, küskünlük olmadı. Herkes kuruma nasıl daha yararlı olabilirim düşüncesi içinde gözükmüştür" diye konuştu.

DELEGE BİZİ BİRLEŞTİRDİ

Trabzonspor kongresinde en fazla oyu alarak yeniden yönetim kuruluna seçilen Ahmet Ağaoğlu ve ekibinde yer alan 6 yeni yöneticiyi redeecek ve dışlayacak gibi bir düşünceleri olmadığını vurgulayan Sümer, "Kongre öncesi birleşmek için çok çalışmalar yaptık. Ancak, bizi delegeler birleştirdi. Trabzonspor'un delegelerine saygı duymamız lazım. Ağaoğlu ve ekibini yönetim görev alacaklarını açıklaması sevindirici bir gelişmedir. Yeni bir ekiple, yeni bir heyecanla çalışmalıyız" dedi. Sümer, birçok projelerini hayata geçirmek için zamana ihtiyaçları bulunduğunu, bunun için her kesimden destek beklediklerini kaydetti.

AYBABA'YLA DEVAM

Teknik direktör Samet Aybaba'nın çok çalışkan, işini seven ve dürüst bir kimliğe sahip olduğunu da ifade eden Sümer, "Samet Aybaba ile devam edeceğiz. Bu konuda herhangi bir olumsuzluk mevcut değil. Teknik kadromuzdan bir şikayetimiz yok" dedi. Sümer ayrıca "Trabzonspor , bu sezon Türkiye kupasını kazanmak istiyor. Bunun yanı sıra bir hedefi daha var. O da ligi üst sıralarda tamamlayarak Avrupa kupalarına katılmaktır" şeklinde konuştu.

Spor Yazarları
Rıfkı Soysal : Güray Soysal :
Fener dağılıyor mu? Zamansız...
Ali Gümüş :
İlk Dünya Şampiyonumuz
KARA AHMET
 
Denizli tura kilitlendi
Avrupa Fatih'i Denizlispor, final hedeflediği Türkiye Kupası'nda bugün Beşiktaş'ı yenip hem geçen yılın rövanşını almak hemde çeyrek finale yükselmek istiyor.
FENERBAHÇE TOZ-DUMAN
Revivo, Fenerbahçe'den olaylı ayrıldı. Sırada Rapaiç ve diğer yabancılar var. Başkan Yıldırım hakkında yoğunlaşan iddialar sıkıntı veriyor. Şen, gizli olarak kongreye hazırlanıyor. Taraftar teknik heyet değişikliğinin ardından endişeli. Ortega'nın tranferi takımdaki bütün dengeleri altüst etti.
GALATASARAY'da 5 Ocak harekatı
Devre arasında kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen G.Saray, İspanya kampına sorunsuz gitmek istiyor.
Kartal'ın derdi cezalar
Bu sezon maçlarda hırçın bir görüntü çizen siyah-beyazlı futbolcular, 23 maçta 52 sarı, 3 kırmızı kart görüp 18 kez cezalı duruma düştüler.
Çizmede Türk rüzgarı
Adanaspor'dan İstanbul'a puan yok
Adanaspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, İstanbulspor maçını kazanmaktan başka düşüncelerinin olmadığını söyledi. Kocaelispor'u yenerek üzerlerindeki stresi attıklarını, sırada İstanbulspor karşılaşmasının bulunduğunu, ilk yarıyı moralle tamamlamak istediklerini söyleyen Kaya, "Haftalardır kazanamadığımız için üzerimizde stres vardı. Taraftarların desteğiyle İstanbulspor'u yeneceğimize inanıyorum" dedi.
18 Aralık 2002
Çarşamba
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED