T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

E K O N O M İ
Konut ve araba alırken taksidi kendiniz belirleyin

Faizsiz finans kuruluşlarından Albaraka Türk, modern bankacılık hizmetlerinin yanısıra konut ve taşıt finansmanıyla müşterilerinin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Müşterilerine özel konut finansmanı sağlayan Albaraka Türk, 60 aya kadar vadelerle Amerikan Doları veya Euro ile ödeme imkanı veriyor. Albaraka Türk'ün konut finansmanı hizmeti, müşterilerin özel ödeme yapısına uygun taksitlendirme olanağı, aylık binde 90'dan başlayan oranlar, uygun fiyat ve konut sigortası gibi fırsatlar sunuyor.

Direksiyon müşteride

Kurum araç finansmanı hizmetinde de, direksiyonu müşterilere veriyor. İster binek, ister ticari, sıfır veya ikinci el otomobillerin alımı için finansman desteği sağlayan kurum, taksitlendirmeyi ise yine müşterinin ödeme yapısına göre belirliyor.

Ödemelerde 36 aya kadar vade kolaylığı getirien kurum, taşıt sahiplerine uygun fiyatlarla kasko yaptırabilme imkanı da tanıyor. Albaraka Türk, başvurularını 24 saat içerisinde sonuçlandırıyor.

Hizmetler internete taşındı

Albaraka Türk müşterilerinin işlemlerini yaptırabilmek için artık banka şubesine gitmesine gerek yok. Müşteriler, internet erişimli bilgisayar ile Albaraka Türk'teki katılım ya da cari hesabına ait işlemleri, internet şubesi üzerinden 365 gün, 24 saat kesintisiz hizmet alarak yaptırabiliyor. Bu kolaylıklardan faydalanmak için müşterilerin, hesabının bulunduğu şubeye giderek, başvuru formunu doldurup, şifre alması yeterli oluyor.

Güçlü sermaye yapısı

Birçok ülkede finansman, ticaret ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren Albaraka Grubu, 52 İslam ülkesinin üye olduğu İslam Kalkınma Bankası ve Türk ekonomisine yarım yüzyıldan fazla hizmet veren yerli bir sanayi grubunun öncülüğünde kurulan Albaraka Türk kendi şubeleri dışında, 40'tan fazla ülkede 140'den fazla banka ile kurmuş olduğu muhabirlik ağı sayesinde müşterilerine ulaşıyor.

 
Otomotivde
hedef AB

2005 yılında, 450 bin motorlu taşıt ihraç etmeyi planladıklarını açıklayan OSD Başkanı Ali İhsan İlkbahar, ağırlıklı olarak AB pazarını hedeflediklerini söyledi.
PETKİM, 4'ncü çeyreğe sarkıyor
3'ncü çeyrekte Petkim için ilana çıkılması gerekirken, bu takvimin Ekim ayına sarkabileceği belirtiliyor.
En büyük hasar yangından
Yangın sigortası ödemeleri Temmuz'da, geçen yıla göre yüzde 814 oranında arttı.
Ekmek fiyatlarında yüzde 32 artış oldu
1 kg ekmek fiyatı yurt genelinde 684 bin liradan 910 bin liraya çıktı.
Mirzaoğlu: Rekabet engellenmemeli
Devlet Bakanı Ramazan Mirzaoğlu, sürdürülebilir ihracatın sağlanması için, Türk Sanayisi'nin rekabet gücünü engelleyen koşulların ortadan kaldırılması gerektiğini söyledi. 4. Ekonomi Zirvesi'nde konuşan Mirzaoğlu, Türkiye'nin, dışa açık ve rekabetçi bir yapı içerisinde, dünya ekonomisi ile bütünleşebilmesinin şart olduğunu belirterek, bunun sağlanabilmesi için ilk koşulun, özel sektörün dinamizmini sağlayacak gerekli kararları hiç bir baskı gurubundan çekinmeden alabilecek güçlü bir siyasi irade olduğunu belirtti. Mirzaoğlu "Küresel rekabette bayrağımızı, kendi markaları ile uluslararası kalitede mal ve hizmet üreten Türk firmalarının taşıması, ekonomide milli anlayışın özünü oluşturmalıdır" dedi.
23 Eylül 2002
Pazartesi
 
Künye
Temsilcilikler
Reklam Tarifesi
Abone Formu
Mesaj Formu
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED