T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

T E L E V İ Z Y O N

Sınav öncesi son taktikler

Üniversite giriş sınavına sayılı günlerin kaldığı bugünlerde sınav heyecanı ekranlara taşınıyor

Yaklaşık 1.5 milyon gencin birbirleriyle yarışacağı üniversite giriş sınavı 16 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek. Kanal 7'de, sınav öncesinde öğrencilere önemli taktik ve bilgilerin verileceği bir program geliyor ekrana. Bir Dershaneleri'nin rehberlik uzmanları ve öğretmenlerinin katılacağı ÖSS'ye Doğru adlı programda, kazanamama endişesi, sınavı tanıma, zamanı iyi kullanma ve sorulara yaklaşım tarzı ele alınacak.
Kanal 7-13.15

Kampüsten tanıtıma devam

Üniversitelerin tanıtıldığı ve öğretim görevlilerinin konuk edilerek, e-mail ve canlı telefon bağlantılarıyla soruların cevaplandırıldığı Kampüs adlı programda da yine ÖSS sınavı var.
Cnbc-e-18.00


AB sürecinde yeni dönem
Türkiye'nin bir kavşak noktasında olduğu ve AB'ye üyelik için yeni bir dönemin başladığı bugünlerde Türkiye'nin birinci gündemi AB.

Ali Bulaç ve Etyen Mahçupyan Düşünce Ekseni'nde konukları emekli Büyükelçi Yalım Eralp ile Türkiye'nin AB'ye üyelik sürecini masaya yatıracaklar. Türkiye AB ilişkileri ve Kıbrıs sorununun bütün yönleriyle değerlendirileceği programda, Kıbrıs'la ilgili akla gelebilecek bütün sorulara cevap aranacak.
Stv-23.15


SEYRİ ŞAHANE Seyri Şahane
Cevizoğlu şaşırdı ama biz şaşırmadık!
Ceviz Kabuğu'nda Tapınak Şovalyeleri tartışması vardı. Vatikan'ın Türkiye temsilcisi, kiliselerinde Katolik şeriatını uyguladıklarını ve papazlardan oluşan bir 'Katolik mahkeme'de dindaşlarının sorunlarını çözdüklerini söyleyince Hulki Cevizoğlu fena halde şaşırdı. "Sizin bu söylediklerinizi Türkiye'de bir Müslüman söylese yer yerinden oynardı ve telefonlar kilitlenirdi. Ama şu anda hiçbir tepki telefonunun gelmemesine hayret ediyorum" dedi. Aslında hayret edilecek ve şaşılacak bir şey yoktu. Çünkü, Türkiye'de Hıristiyan ve Museviler'e tanınan özgürlüğün Müslümanlar'a tanınmadığını artık herkes biliyor.

 
Kayak merkezine çığ düşerse...
Zenginlerin ve ünlü sporcuların yeri olan kayak merkezinde snowboard yarışmaları yapılmaktadır. OIimpiyat şampiyonu Rick ve genç karısı yarışmayı izlemek üzere kayak merkezine yerleşirler. Yarışmaların başlamasıyla birlikte, kayakçılar arasındaki zorlu rekabet de başlar. Ancak onları bekleyen bir sürpriz vardır.
Çığ Felaketi
Orijinal Adı: Avalanche Alley. Yön: Paul Ziller. Oyn: Ed Marinardo, Nick Mancuso.
STAR 2-21.00

Gizemli bir uçak kazası
Mulder ve Scully'nin yanına gelen bir kadın onlardan uçak kazasında ölmüş olan kızkardeşinin araştırılmasını rica eder. Mulder ve Scully hemen kuleden araştırmaya başlarlar ve uçağın bir şeyler tarafından gökyüzünden uzaklaştırıldığını anlarlar. Kaza, olağan dışı bir görünüşe sahiptir.
Tgrt -24.00

Olcay, artık eski Olcay değildir
Yedi Tepe İstanbul'da yine bir birinden farklı hikayeler var. Olcay eskilerden bir arkadaşıyla karşılaşır ama o artık eski Olcay değildir. Büyük bir değişime uğramıştır çünkü. Sabri'yle Servet'in arası iyiden iyiye açılır. Ali Rüstem'le konuşmaya karar verir. Ama Rüstem'in kararlılığı karşısında da bir şey söyleyemez.
Trt-1-20.50
10 Haziran 2002
Pazartesi
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED