T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R

KARTAL'DAN HÜSRAN

İsviçre kampının son hazırlık maçında kötü futbol oynayan Beşiktaş Monaco karşısında hayal kırıklığı yaşadı.

İyi başlayamadılar

İsviçre'de hazırlıklarını sürdüren Siyah-beyazlılar dün gece Fransız Ligi'nin güçlü ekibi Monaco ile Fransa'nın Tulon Kenti'nde karşılaştı. Karakartal hazırlık maçlarındaki kötü sonuçlarına bir yenisini ekledi. Beşiktaş maçta Cordoba, Ali Eren, Tolga (Ronaldo), Zago, Yasin, Tayfur (Allu), Tümer, Tamer, Pancu, Serdar, Radu (Ali Cansun) ile mücadele etti. Karşılaşmanın ilk yarısının 33. dakikasında Monaco'dan Farmerud takımını 1-0 öne geciren golü kaydetti. Beşiktaş'ın bütün çabalarına rağmen ilk yarı bu skorla sona erdi.

Tek gol Tümer'den

İkinci yarıya gol umuduyla çıkan Beşiktaş umduğunu bulamayarak yerine kalesinde bir gol daha buldu. Fransız ekibinin ikinci golünü 77. dakikada Giuly kaydetti. Beşiktaş'taki golcü enflasyonuna rağmen Beşiktaş'ın tek golünü 82. dakikada penaltıdan Tümer kaydedebildi. Tümer bu golle aynı zamanda maçında skorunu belirlemiş oldu. Bu arada muhteşem teshis açılışının ardından Nouma'nın transferi ile gövde gösterisi yapan Beşiktaş, hazırlık maçlarında düşüşe geçti. İkinci etap çalışmalarını bir çok sakat ve kötüye giden bir grafikle tamamlayan Beşiktaş bugün yurda dönüyor.

Nouma: Beşiktaş benim hayatım

Beşiktaş, 2 yıllık anlaştığı eski futbolcusu Pascal Nouma ile İstanbul'da medya önünde sözleşme imzaladı. Akaretler'deki kulüp binasında gerçekleştirilen imza törenine 2. Başkan Hüsnü Güreli, yöneticiler Yıldırım Demirören, Kıvanç Oktay ve Emin Önal katıldı. Basın ordusunun takip ettiği törende, Güreli "Stratejik bir transferi gerçekleştirdik. Hayırlı olsun" dedi. İmza sonrası bir grup taraftar Nouma lehine "Pascal keyfine bak, çak o zaman çak, çak, çak" şekilnde tezahürat yaptı.

TARAFTAR DAHA PSİKOPAT

1 yıl aradan sonra Siyah-beyazlı kulübe dönen Fransız yıldız, her zamanki gibi yine ilginç açıklamalarıyla dikkat çekti. İşte Nouma'dan inciler: "İlhan geçen sezonki gibi, ben de burada olduğum dönemdeki gibi oynarsak, 30 gol atarız. Sergen, Maradona gibi büyük bir futbolcu. Benim için 'psikopat' deniliyor. Ancak Beşiktaş seyircisi daha psikopat. Onlara layık olmaya çalışacağım. Türkiye'de en çok, gerçek dostlarım Ahmet Dursun, Bayram ve Yasin'i özledim."

İsviçre kampı sona erdi

İlk etap çalışmalarının ardından ikinci hazırlık dönemini de İsviçre'de geçiren Beşiktaş, bugün İstanbul'a dönecek. Dün akşamki Monaco maçı ile İsviçre'de toplam 11 karşılaşma oynayan Siyah-beyazlılar'da alınan istikrarsız sonuçlar dikkat çekti. Teknik direktör Lucescu'nun birçok futbolcuyu denediği hazırlık döneminde Brezilyalı iki genç futbolcu Allan ve Sezar gönderilirken, Bernard bir süre daha denenecek.

Spor Yazarları
Rıfkı Soysal: Güray Soysal:
Şşşt!.. Çocuk uyuyor... Bir şampiyonun kaçışı...
 
DERSİMİZ FEYENOORD
Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında karşılaşacağı Hollanda ekibi karşısında kaza istemeyen Sarı-lacivertliler, rakiplerini kasetlerden çözmeye çalışıyor.
CİMBOM GÖRÜNDÜ
Fatih Terim'in istediklerini şimdilik 60 dakika yapabilen Galatasaray Auxerre'i parçaladı. Sarr, Berkant ve Arif yıldızlaşırken Ümit Karan 3 gol birden attı. Kapo'nun tekmesi Hasan'ı oyun dışı bıraktı.
TRABZON'UN ONBİRİ BELLİ
Kabuk değiştirme zamanının geldiğini söyleyen teknik direktör Aybaba "Kafamdaki 11'i oluşturdum" dedi.
İSTANBUL YİNE GÜZEL OLACAK
Geçen seneki kadrodan 4 as futbolcusunu yitiren İstanbulspor, yeni transferlerine güveniyor.
Murat, G.Saray'ı unutmadı!
Geçen sezon kiralık geldiği Sarı-Kırmızılı takımda geçirdiği sakatlıktan sonra Bursa'ya dönen genç golcü iddialı.
HAKAN DÖNÜYOR!
İtalyan spor gazeteleri, Galatasaray'ın Parmalı Hakan Şükür'ü istediğini ve görüşmelere başladığını yazdı.
Formula 1 iştah kabartıyor
Yapıldığı yöreye yaklaşık 300 milyon dolar gelir getiren Formula 1 yarışları, bu pastadan pay almak isteyen kentlerin iştahını kabartıyor. Formula için 6. aday şehir Kayseri oluyor. İstanbul, İzmir, Antalya, Kırşehir ve Konya'dan sonra Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 6 bin yıllık tarihi geçmişi ile "Formula-1"e aday olduklarını açıkladı.
28 Temmuz 2002
Pazar
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED