AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Albaraka Türk

S P O R
Meşale ödülü ÇETİNER'in

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin 2002 yılı Olimpiyat Meşalesi Ödülleri'ni kazananlar açıklandı. Ödül kazananlar arasında Ümit Milli Takım Antrenörü Raşit Çetiner, Ülkerspor Antrenörü Tolga Öngören ile hakem Ali Aydın da bulunuyor. TMOK 1. Başkan Yardımcısı Erdoğan Arıpınar, Olimpiyat Meşalesi Ödülleri'nin dünyada örneği olmayan bir vefa örneği olduğunu vurgulayarak, ''Spora hizmet edip, hayatta bulunmayan sporcu, spor adamı, antrenör ve hakemler için koyduğumuz bu ödül, adlarına ödül konulanların dallarında başarılı olanlara veriliyor'' dedi.

Derbi Bülent Uzun'un

Süper Lig'de 2. haftanın hakemleri açıklandı. MHK'nın açıklamasına göre, Trabzon ile F.Bahçe arasındaki derbi maçını Bülent Uzun yönetecek. Diğer hakemler şöyle: Cumartesi: İstanbul-Adana: Cem Deda, Denizli-Ç.Rize: Metin Tokat, A.Gücü-Samsun: Cem Papila, Beşiktaş-Bursa: Ali Aydın. Pazar: Elazığ-Konya: Fırat Aydınus, D.Bakır-G.Birliği: Kuddusi Müftüoğlu, Malatya-A.Sebat: Oktay Demiray, G.Antep-G.Saray: Selçuk Dereli.

12 Dev Adam Almanya önünde

Avrupa 33. Basketbol Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren A Milli Takım, bugün deplasmanda Almanya ile özel bir maç yapacak. Çalışmalarını Nürnberg'de sürdüren 12 Dev Adam, dünkü idmanda oyuncuların formu teknik heyeti sevindirdi. Bugünkü maça gurbetçilerin yoğun ilgi gösteriyor.

Avrupa Sutopu'nda rakipler belli oldu

Su topunda Şampiyon Kulüpler Kupası'nda rakipler belli oldu. 32 takımın 4 gruptaki mücadelesinde G.Saray, Hannover, Spartak, Kreuzlingen, Amersfoort ve Oradea, Heybeliada ise Sabadell, Ethnikos, Intrarom, Poczta ve Branik takımlarıyla mücadale edecek.

2004 Olimpiyatları provası beğenilmedi

2004 Atina Yaz Olimpiyatları'nın açılış ve kapanış törenlerinin ilk provası yapıldı. Organizatörler, organizasyonu beğenmezken, tercümanlık, gösteriler ve teknik donanım için daha çok gönülleye ihtiyaçları olduğunu belirterek, sanatçılardan, sporculardan ve profesyonel kişilerden yardım istedi.

Üniversite Oyunları Güney Kore'de

Dünya 22. Üniversite Oyunları, 21-31 Ağustas'ta Güney Kore'de yapılacak. Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof.Dr.Kemal Tamer, "Oyunlara atletizm, basketbol, cimnastik, eskrim, tekvando, yüzme ve voleybol dallarında 72 sporcuyla katılacağız" dedi.

Eczacıbaşı, satrançta büyüklüğünü gösterdi

Eczacıbaşı, satrançta da başarılı sonuçlara imza atıyor. Dünya Gençler Satranç Şampiyonası'nda Shahriyar Mamedyarov, şampiyon, Zeinab Mamedyarova da üçüncü oldu. Shahriyar, Dünya Büyükler Şampiyonası'nda oynama hakkı da kazandı. Bu arada 4 oyuncu Satranç Milli Takım'a seçildi.

TOMSFED'in ismi TOSF olarak değişti

Türkiye Otomobil ve Motor Sporları Federasyonu'nun (TOMSFED) ismi, Motosiklet Federasyonu'nun kurulmasıyla Türkiye Otomobil Sporları Federasyonları (TOSF) olarak değişti. Yeni federasyonun adı ise Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) oldu.



15 Ağustos 2003
Cuma
 
Künye
Temsilcilikler
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Karikatür | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED