T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R
Tokat yine erteledi

Karşılaşmanın hakemi Metin Tokat yardımcıları ile çıktığı kontrolda topun zıplamadığını, kömürle çizilen çizgilerin kapandığını tespit etti.

Galatasaray, Ali Sami Yen Stadı'nda dün akşam yoğun kar yağışı nedeniyle Denizlispor maçını oynayamadı. Saat 20.00'de başlaması gereken karşılaşma maçın hakemi Metin Tokat ve yardımcılarının kontrolünden sonra ertelendi. Maçtan yaklaşık 3 saat önce başlayan yoğun kar yağışı sahanın zeminini tamamen kapladı. Stat görevlileri büyük bir gayretle biriken karları temizlerken hızını artıran kar temizlenen yerleri yeniden doldurdu. Çizgilerinde kaybolmasına neden oldu. Her şeye karşın maçın oynanma umudu vardı. Bu nedenle futbolcularını ısınmaları için sahaya gönderen teknik yönetimler bir süre sonra oyuncularını yeniden soyunma odası koridorlarına çağırarak burada ısınmalarını istediler. Maçın başlamasına 15 dakika kala yeniden sahaya çıkan hakem Metin Tokat elindeki turuncu kar topunu sahanın değişik yerlerinde zıplatmaya çalıştı. Ancak özellikle kale önleri giderek yükselen karla kaplanmış, topun kendi çevresinde dönmesini engellemişti. Metin Tokat tüm bu tespitlerinden sonra maçın bugüne ertelendiğini havanın aynı koşulları sürdürmesi durumunda kararın Futbol Federasyonu tarafından açıklanacağını söyledi.

Terim: Bir bakıma iyi oldu

İyi bir hazırlık devresi geçirdik. Emeklerimizin futbol oynanmaya müsait olmayan bir sahada boşa gitmesini istemezdim. Denizlispor'la daha iyi saha koşullarında karşılaşmak hem onlar için hem de bizim için iyi olacak. Yarın (bugün) Ali Sami Yen'in zemini müsait olursa maçı oynarız. Hakem Metin Tokat'ın doğru karar verdiği kanısındayım.

Çalımbay: Bizim için farketmez

Denizlispor Teknik direktörü Rıza Çalımbay, hakem Tokat'ın kararından sonra yaptığı açıklamada maçı oynamanın veya oynamamanın kendilerini çok etkilemediğini söyledi. Çalımbay, "Bu maça çok iyi hazırlanmıştık. İstanbul'a puan ya da puanlar almak için geldik. Denizlispor her türlü koşulda maç oynayacak kapasiteye ulaşmıştır" dedi.

Spor Yazarları
Ümit Aktan : Güray Soysal :
Ekmek teknesine kar yağdı Tevfik Lav'ı tutmuyorum
 
Tek umudu SİSTEM
Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Oğuz Çetin, liderin 9 puan gerisinde kalmalarının kendileri için bir handikap olduğunu ancak 3 puanlı sistemde bu açığın kapanabileceğini söyledi.
Kartal, Körfez'e konuk
Lider Beşiktaş, Kocaelispor deplasmanında üç puan arıyor. Siyah-beyazlı takımda Nouma, Bayram, Ali Cansun ve Eser forma giyemeyecek.
Tayfun'a milli af çıktı
Şenol hoca Ukrayna ile yapılacak özel maçın aday kadrosuna Beşiktaş'tan İbrahim'i ilk kez, Tayfun'u da 7 ay sonra tekrar davet etti.
Aybaba düzeni kurdu
Yarın Elazığspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da Samet Aybaba, kadrosunu değiştirmeden sahaya sürecek.
Salonlarda derbi şov
Ümitlerin Ukrayna kadrosu
Sam, Williams'a karşı
Malatyaspor'da hedef galibiyet
Malatyaspor, bugün deplasmanda Gaziantepspor ile yapacağı maçtan 3 puan bekliyor. Kulüp basın sözcüsü Ali Cengiz, Gaziantep'e puan için geldiklerini belirterek, "Gaziantepspor karşısında iyi bir oyun sergileyerek Malatya'ya 3 puanla dönmek istiyoruz" dedi. Cengiz, "Gaziantepspor güçlü bir takım. Ancak bizim de büyük hedeflerimiz var. Sahada başarılı bir oyunla Malatya'ya 3 puanla dönmek istiyoruz" diye konuştu. Takımda cezalı Ayman dışında eksik bulunmuyor.
8 Şubat 2003
Cumartesi
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED