|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erdoğan, yolsuzlukları MGK'ya götürüyor Başbakan Erdoğan, Yolsuzlukları Araştırma Komisyonu Başkanı Azmi Ateş'le görüşerek, "Yaptığınız çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Bu raporu MGK üyelerine de vereceğim" dedi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Yolusuzlukları Araştırma Komisyonu'nun raporunu MGK'ya götürüyor. Erdoğan, Komisyon Başkanı Azmi Ateş'le görüşerek, komisyon raporunu istedi. Erdoğan'ın Ateş'e "Yaptığınız çalışmadan dolayı size teşekkür ediyorum bu raporu MGK üyelerine de vereceğim" dedi. TBMM Yolsuzlukları Araştırma Komisyonu'nun raporu, Milli Güvenlik Kurulu'nun (MGK) bugün yapılacak olan Temmuz ayı toplantısında ele alınacak. MGK bugün toplanıyor
Milli Güvenlik Kurulu, Temmuz ayı olağan toplantısı bugün İstanbul'da Harp Akademeleri Komutanlığı'nda yapılacak. Saat 13.00'te başlayacak olan toplantıda ağırlıklı olarak Kuzey Irak'taki gözaltı krizi sonrasında gerginleşen Amerika'yla ilişkiler, Türkiye'nin Irak'a asker göndermesi, yedinci uyum paketi ve yolsuzlukların ele alınması bekleniyor. Edinilen bilgiye göre, MGK Genel Sekreterliği, TBMM Yolsuzlukları Araştırma Komisyonu'nun çalışmalarını yakından izledi. MGK Genel Sekreterliği'nin raporun dışında da, komisyon başkanlığından bilgi ve belgeler hakkında bilgi alacağı da bildirildi. Yolsuzlukları Araştırma Komisyonu'nun çalışmalarının, MGK toplantısında tartışılması bekleniyor.
|
|
|
|
|
|
|