AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Albaraka Türk

H A Y A T
İlhan oyunculuğu sevdi

'Japonya'nın önde gelen gıda üreticilerinden Morinaga'nın, 'Beyaz Susamlı Puding' adını taşıyan reklam filminde oynayan İlhan Mansız, kamera karşısında zorlandığını ama oyunculuğu sevdiğini söyledi.

Dünya Kupası sırasında Japonlar'ın hayranlığını kazanan ve bu ülkede piyasaya çıkarılan bir tatlının reklam filminde oynayan Beşiktaşlı futbolcu İlhan Mansız, "rol yapmakta zorlandığını, ama oyunculuğu sevdiğini'' söyledi.

Ünlü futbolcu, Japonya'nın önde gelen sütlü gıda üreticilerinden Morinaga'nın Mayıs ayında piyasaya çıkardığı "Şiro Goma Purin'' (Beyaz Susamlı Puding) adını taşıyan tatlının reklam filminde oynayarak, Japon televizyonlarında boy göstermişti. Mansız'ın rol aldığı reklam filminin gördüğü ilgiden memnun olan Morinaga firmasının Japonca internet sitesinde ise futbolcuyla yapılan mülakata yer verildi.

YİNE OYNAMAK İSTİYOR

Çekim aşamaları fotoğraflarla anlatılan reklam filminin de izlenebildiği sitede yer alan röportajda, Mansız, "Reklam hakkında ne düşünüyorsunuz?'' sorusuna, "Çok sevdim'' yanıtını verdi. Bazen yönetmenin kendisinden istediği biçimde rol yapmakta zorlandığını kaydeden Mansız, "Ama yine de oyunculuğu sevdim. Eğer bir başka teklif olursa tekrar rol almak isterim'' dedi.

Öte yandan, süpermarketlerin Türk tatlısının satışının yapıldığı reyonlarında İlhan Mansız ile tatlıyı hazırlayan ünlü şef Rokusaburo Michiba'nın büyük boy fotoğrafları yer alıyor. Fotoğrafların altında "İlhan'ın tavsiye ettiği tatlı'' ifadesi göze çarpıyor.

Japon mutfağının ünlü şeflerinden Rokusaburo Michiba'nın kaşığa alınırken uzayan Maraş dondurmasından esinlenerek hazırladığı Türk tatlısının yapımında Antalya'da üretilen susamların kullanıldığı bildirildi. Morinaga firması, Türk tatlısını satın alanlar arasından 100 bin kişiye İlhan Mansız hediyesi verileceğini de duyurmuştu.

Genç kıza tatlı yediriyor

Kasesi 160 yene (2 milyon TL) satılan Türk tatlısının esprili bir senaryoya sahip reklamında, ünlü futbolcunun kaşıkla uzattığı tatlıdan yiyen genç kız çok mutlu oluyor ve adeta rüya âlemine dalıyor.

 
KADINLARIN 'şefkat ana'sı
Sosyal hizmetler uzmanı Melike Hepdemir, günlerini koca dayağına maruz kalmış veya bataklığa sürüklenmek üzere olan kadınlara sahip çıkarak geçiriyor.
Arnold yok ederek var oluyor
Sosyal hizmetler uzmanı Melike Hepdemir, günlerini koca dayağına maruz kalmış veya bataklığa sürüklenmek üzere olan kadınlara sahip çıkarak geçiriyor.
İsotlu nargile çıktı
Şanlıurfa'da isotlu kuruyemiş ve dondurmadan sonra şimdi de isotlu nargile çıktı. Şanlıurfa'nın Balıklıgöl-Dergah bölgesinde kafeterya işleten Mehmet Çiftçi, isotlu nargile yaptı. Şanlıurfa'da isotun yaşamın her alanına girdiğini söyleyen Mehmet Çiftçi, "İsotlu leblebi, çerez ve dondurma yapıldı. Biz de isotlu nargile yapmak istedik. İsotlu nargile servisine başlayalı bir hafta oldu, ama vatandaşlarımız hayli ilgi gösteriyorlar" dedi.
Amerikalılar sütlaça bayıldı
New York'ta kısa bir süre önce açılan ve sadece sütlaç satılan bir işletme, kentin en popüler yerlerinden biri haline geldi. Geleneksel Sütlacı Amerikalıların ağız tadına uygun hazırlayarak son derece modern bir mekanda sunan işletmeci Peter Moceo, ''Rice and Riches'' adlı ''sütlaççı''nın bu kadar kısa sürede popüler olmasını kendisinin de beklemediğini belirtti.
25 Temmuz 2003
Cuma
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Karikatür | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED