AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

T E K N O L O J İ K
GELECEK CeBIT'te

Sadece Türkiye'nin değil, tüm Avrasya bölgesinin teknoloji denildiğinde akla gelen tek buluşma noktası olan CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı, 65 ülkeden toplam 800 firmanın katılımıyla bugün açılıyor. En son teknolojik ürünlerin sergilendiği bu fuarı görmek ufkunuzu açacak.

Avrasya'nın en büyük bilgi ve iletişim teknolojileri fuarı CeBIT Bilişim Eurasia, bugün TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde başlayacak. Dünya CeBIT zincirinin Hannover'den sonra ikinci büyük halkası olan CeBIT Bilişim Eurasia, bu yıl da küresel bir buluşmaya ev sahipliği yapacak. "Bilişimden Güç Alın" temasıyla bu yıl 13'üncüsü yapılacak CeBIT Eurasia, Deutsche Messe AG (DMAG) ile İnterpro ortaklığında kurulan HİF A.Ş. tarafından düzenlenecek. 5 Eylül'e kadar sürecek CeBIT Bilişim Eurasia, bu yıl 7 ayrı salonu bulunan 55 bin metrekarelik bir alana yayılacak. 160 bin ziyaretçi ağırlamaya hazırlanan fuar, farklı ölçekte bilişim çözümlerini bir araya getirecek.

65 ülkeden ziyaretçi beklenen fuarda, son teknoloji ürünlerini sergileyecek 800'ün üzerinde katılımcı şirket bulunacak. Çin'in ilk kez katıldığı CeBIT'te, 21 Çinli şirket yer alacak. Bu bölümdeki "Future Talk-Gelecek Konuşmaları" adı verilen forum alanında gerçekleşecek forumlarda, üniversitelerin sergileyecekleri 186 proje, sanayici ve işadamları ile paylaşılacak. Fuarda, Türkiye'den dünyaya yıldızlar kazandırma misyonu taşıyan "Türkiye'den Küreye" bölümünü de yer alacak. En son teknolojik ürünlerin sergilendiği fuarda ürünleri yakından görme ve kullanma imkanı sizi bekliyor.
http://www.cebitbilisim.com

Bilişim Zirvesi'nde teknoloji konuşulacak

CeBIT'le eşzamanlı olarak düzenlenen Bilişim Zirvesi 2004, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda başlayacak. Türkiye Bilişim Derneği, Türkiye Bilişim Vakfı, Türkiye Bilişim Sanayicileri ve İşadamları Derneği, Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı, Türkiye Zeka Vakfı işbirliğiyle gerçekleştirilecek zirve, iş dünyasını buluşturacak. 2 Eylül'de sona erecek zirve çerçevesinde, Türkiye'den ve dünyadan önemli isimlerin konuşmacı olarak katılacağı çeşitli toplantılar düzenlenecek.
http://www.bilisimzirvesi.com.tr


www.melihbayramdede.com

 
İki ayrı katılımcı profili iki ayrı fiyat tarifesi
CeBIT'e girişte "Profesyonel Günler" ve "Teknoloji Meraklıları Günleri" şeklindeki ayrım bu yıl da sürüyor. "Profesyonel Günler" olarak belirlenen 31 Ağustos Salı ve 3 Eylül 2004 Cuma günleri arası giriş ücreti 15 milyon TL olacak. "Teknoloji Meraklıları Günleri" olarak belirlenen 4-5 Eylül 2004 Cumartesi ve Pazar günleri ise giriş ücreti 10 milyon TL olacak.
İETT yarım saatte bir sefer düzenleyecek
İETT fuar süresince her yarım saatte bir, CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı'nın yapıldığı Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Salonu'na otobüs seferleri düzenleyecek. İEET otobüsleri, Bostancı, Üsküdar, Kadıköy, Taksim, Beşiktaş ve Bakırköy'den sabah 09.00 ve akşam 19.00 arası çalışacak. Otobüslerin üstünde CeBIT logosu bulunacak.
İnternet telefonunu 'dene ve gör' standı
Net İletişim, CeBIT fuarı sürecince müşteri ve ziyaretçilere Net2Phone IP Gateway'leri, Calling Card, VoIP hizmetleri, VoIP ekipmanları ve IP Telefonlar, Bireysel Internet erişim ekipmanı Inmarsat Regional Bgan ve internet'e erişimde problem yaşayan şirketler için çift yönlü internet erişimi sunan VSAT ekipmanlarını deneme ve kullanma imkanı tanıtıyor. Net2Phone Uluslararası Satış Direktörü Sn. Jonathan N. Fuchs'ın da katıldığı Net İletişim standında müşteri ve bayilere Net2Phone ekipman, hizmetleri ile ilgili bilgiler verilecek.
31 Ağustos 2004
Salı
 

Melih Bayram Dede


Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED