AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

S P O R
Trabzon ligin kralı

Bordo-mavililer, ilk dört haftayı kayıpsız geçerek topladıkları 12 puanla ligin zirvesine demir attı

Zorlu rakibi Gençlerbirliği engeleni Gökdeniz (2) ve Mehmet Yılmaz'ın golleriyle geçerek Dinamo Kiev maçı sonrası moral bularak ligin zirvesine demir atan Trabzonspor'da yüzler gülüyor. Ligin ilk dört haftasını kayıpsız atlatarak 12 puanla lider durumda bulunan Trabzonspor zirve yarışını emin adamlarla sürdürüyor. Teknik direktör Ziya Doğan, Türk insanı olarak olayları çok fazla abarttıklarına dikkat çekerek, "Futbol ekip oyunudur. Trabzonspor olarak bunu başarmak istiyoruz. Bunu da başaracak kadroya sahibiz" dedi.

Arayı iyi değerlendireceğiz

Milli maç sebebiyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacaklarını da belirten Doğan, "Sakat futbolcularımızdan Tolga, Erdinç ve Volkan tamamen iyileştiler. Gelecek maçlarda bu futbolculardan yararlanacağız" dedi. Doğan, takımını bireysel olarak hiçbir zaman tartmak istemediğini de ifade ederek, "Lig uzun bir maraton. Önemli olan bu maratonun sonunu zirvede bitirmektir" dedi.

Gökdeniz "işimizi yapıyoruz"

Gençlerbirliği karşısında Trabzonspor'u galibiyete taşıyan iki gole imza atan Gökdeniz, Kiev maçı sonrasında yaşadıklarının geride kaldığını ifade ederek, "Biz profesyoneliz.. Sahaya çıkıp işimizi anlımızın teriyle yapıyoruz. Bütün gücümüzü moralimiz bozukta olsa sahaya yansıtmak zorundayız. Benim gibi arkadaşlarım da her maçta çok iyi mücadele ediyor. Trabzonspor seyircisi bize sahip çıktığı için kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

  • KAMİL ANAHAR



  • 31 Ağustos 2004
    Salı
     
    Künye
    Temsilcilikler
    Abone Formu
    Mesaj Formu
    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
    Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
    Bilişim
    | Dizi | Çocuk

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED