AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

S P O R

Efsane geri dönecek

Golcü oyuncu, Galatasaray'ı yeniden eski günlere döndürüp büyük başarılara imza atacaklarını söyledi.

Galatasaray'da 3 yıl aradan sonra tekrar sarı-kırmızı formayı giymenin sevincini yaşayan Hakan Şükür adeta mutluluktan uçuyor. Hakan, kendi internet sitesinde yaptığı açıklamada, Florya Tesisleri'ne çıkarken sanki ilk kez Galatasaray forması giyen bir futbolcu gibi heyecanlandığını ifade ederek, şunları kaydetti: "Yuvama tekrar döneceğime, gollerimi yine tuttuğum takım için sıralayacağıma inanıyordum. Kısmet bugüneymiş bundan sonra her şey Cimbom için.''

CANAYDIN'A TEŞEKKÜR

Galatasaray'a ilk transfer olduğunda da büyük emeği olan başkan Özhan Canaydın'ın kendisini arayıp "Gel sözleşmeye imza at" dediğinde hiç tereddütsüz boş mukaveleye imza attığını ve profesyonel anlamda da yeniden Galatasaraylı olduğunu anlatan Hakan, "Önümde büyük hedeflerim var. Zaten hedefi olmayan insanın başarılı olması da çok zor'' dedi.

SABIRSIZLANIYORUM

Galatasaray bu yıl tüm kupaları müzesine taşıyacak güçte olduğunu kaydeden Hakan, "Efsaneyi yeniden canlandıracağız. Taraftarımızın daha önce de alışık olduğu başarılara yeniden imza atacağız. Çok heyecanlıyım. İçim içime sığmıyor. Bir an önce liglerin başlamasını ve sizlerin önüne çıkmayı istiyorum.'' diye konuştu.

'Son durak CİMBOM'

Galatasaray'ın yeni transferi Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Abdullah Ercan dün sabah boş mukaveleye imza attıktan sonra ilk kez Florya Tesisleri'nde antremana çıktı. İdmanda teknik direktör Fatih Terim ile bir süre görüşen, Abdullah'ın Sarı-Kırmızılı futbolcular ile oldukça samimi görüntü çizmesi dikkat çekti. Yıdız oyuncu daha sonra arkadaşları ile tanıştıktan sonra Hakan ile birlikte kondisyon çalışmaları yaptı. Abdullah, Avusturya.yolculuğu öncesi Galatasaray'a transferinden dolayı son derece mutlu olduğunu kendisine güvenen Fatih Terim'in güvenini çok çalışıp boşa çıkarmayacağını söyledi.

G.Saray'da tatsız yolculuk

Galatasaray, 20 gün sürecek olan yurt dışı Kampı için dün Avusturya'ya gitti. 6 hazırlık maçı oynayacak olan Cimbom, 28 Temmuz'da istanbul'a dönecek. 31 Temmuz'da ise Amsterdam'a gidecek ve Liverpol'la sezon açılışı karşılaşması oynayacak. Bu arada Terim Münih Havaalanı'nda "Neyleyim G.Saray'ı, bana Kartal lazım" diyen taksi şöförünü tokatladı.

Spor Yazarları
Hürol Bilal :
En büyük olabilmek -3
 
Beşiktaş'ta hazırlık HEZİMETİ
Siyah-Beyazlılar, final maçında yediği 5 golle adeta çöktüler.
Hooijdonk bereketi
Hollandalı oyuncuyla birlikte 3 Brezilyalı oyuncunun cuma günü Fenerbahçe ile sözleşme imzalayacağı bildirildi.
Gökdeniz borç ödedi
Mezsaroz'un hedefi 15 gol
Golcü oyuncu, Adanaspor'un yeni sezonda fırtına gibi eseceğini söyledi.
Gençler yine iddialı
Hikmet Karaman göz açtırmıyor!
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü, 2 saatlik idmanda futbolcuların adeta pestilini çıkardı.
A.Gücü istikrar istiyor
Kısa kısa...
9 Temmuz 2003
Çarşamba
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Karikatür | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED