Bugünkü ana sayfaya gitmek için. “ Türkiye'nin birikimi... ”
PAZAR
27 AĞUSTOS 2000

Güncelleme: 00:00 Türkiye

 
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan

  Arşivden Arama

  I Explorer Kullanıcıları, TIKLAYIN.

e k s t r a l a r

  Nostaljik Kelime Oyunu...

 
Webmasterler! Yeni Şafak Gazetesi'ne sitenizden link vermek isterseniz buraya tıklayın:
 Gazetenize Link Verin...

17 Ağustos depreminde büyük darbe yiyen emlak piyasası bitmeyen deprem korkusu nedeniyle ayağa kalkamıyor

Piyasa hâlâ bekliyor

DEPREM korkusu, İstanbul'da emlak piyasasını altüst etti. Konut satışları durma noktasına geldi. Zengin alıcılar sahilden iç kısımlara doğru yönelirken Avcılar'da kiralar 50 milyona kadar düştü.

Sahilden kaçış

Marmara Denizi'ndeki fay hattında meydana gelmesi beklenen büyük deprem iç kesimlere doğru talebi artırdı. Sarıyer'de normal bir dairenin kirası 250 milyona kadar yükselirken Zekeriyaköy'de kiralık villa bulmak bile zorlaştı.

Satılık soran yok

17 AĞUSTOS depreminin en fazla hasar verdiği Avcılar'da kiralık ve satılık dairelere talepler yüzde 50 oranında düştü. Depremden etkilenen bölgelerde emlakçılar da işsiz kaldı. Satılık ilanlarının çoğu ev sahiplerine ait.

________________________________Devam »

Mavi suda toplu ölüm

Yunanistan'a iltica etmek isteyen göçmenler yine dalgalara yenildiler. Bodrum açıklarında alabora olan teknede bulunan 32 mülteciden sadece 6'sı sağ olarak kurtulabildi.
________________________________Devam »

Bu uçaklara neler oluyor?

Concorde ve Airbus facialarının ardından, son 24 saat içinde Mısır Airbus, Etiyopya Boeing 737, İran Boeing 747 ile İngiliz charter uçağı ve Rus İlyuşin Il-86 uçağı acil iniş yapmak zorunda kaldı.
________________________________Devam »

Müsteşarın inadı inat

"ENFLASYON hedefleri tutmaz" diyerek tepki toplayan DPT Müsteşarı Akın İzmirlioğlu, "Gerçekleri halktan saklayamayız" dedi.
________________________________Devam »

Telekom'un kontör oyunu

TELEKOM, kontör süresini 90 saniyeden 60 saniyeye indirerek yaptığı gizli zamla vatandaşı mağdur ediyor.
Cimbom bir dünya markası
Türk futbol tarihinde birçok ilke imza atan Galatasaray'ın, dünya devi Real Madrit'i yenerek Süper Kupa'yı almasının yankıları bütün dünyada sürüyor. Havaalanında coşkulu bir törenle karşılanan Sarı-Kırmızılı futbolcular prim zengini oldu.
Öteki Türkiye'nin çocukları
Mc Donald's önünde mendil sattığı için buzdolabına konulan küçük Leyla, kendisi gibi sokaklarda mendil, ciklet ve simit satan, kağıt toplayan çocukların dramını yeniden gündeme getirdi.
Öğrenci affı için son 24 saat
Son 20 yılda herhangi bir nedenle üniversitelerden ilişiği kesilen öğrencilerin aftan yararlanmak için yarın mesai saati sonuna kadar başvurmaları gerekiyor.
Çöpçatanlık vakfımız da tamam
Prof. Dr. Zekeriya Beyaz, evlenmek isteyen milyonlarca kişi için çöpçatanlık vakfı kuruyor. Beyaz, vakıf yöneticilerinin 40 yaşın altında ve bekarlardan oluşacağını açıkladı.
Fehmi Koru
Bugünün yakın ve mevcut tehlikesi



Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV

Kağıda basmak için tıklayın.

TIKLAYIN! TIKLAYIN!

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
TALLANDTHIN Web... Tasarım, İnşa ve Yayın... Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmıştır. Sitenin dinamik yönetimi, TALLANDTHIN Web'in online update sistemiyle yapılmaktadır. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...