Bugünkü ana sayfaya gitmek için. “ Türkiye'nin birikimi... ”
PAZARTESİ
3 NİSAN 2000

Güncelleme: 03:00 Türkiye

 
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Dizi...

  Arşivden Arama

  I Explorer Kullanıcıları, TIKLAYIN.

e k s t r a l a r

  Nostaljik Kelime Oyunu...

 
Webmasterler! Yeni Şafak Gazetesi'ne sitenizden link vermek isterseniz buraya tıklayın:
 Gazetenize Link Verin...


POKER PARTİSİ

Liderler zirvesi çekişmeli geçecek. Ecevit ve Bahçeli'nin firelerden sorumlu tuttuğu Yılmaz, 5+5 kuşatması karşısında 'hayatının oyunu'nu oynayacak.

LİDERLERİN KOZLARI

LİDERLER önce, "fireleri önleyip demirel'i seçtirmeye yetecek sayıya ulaşıp ulaşamayacaklarını" tespit etmeye çalışacaklar. İkinci tur için bundan sonra karar verilecek. Ecevit, bunun için , "5+5 geçmezse hükümet bozulur" kozunu oynamaya devam edecek. Bahçeli ise, bir yandan partisindeki fireleri azaltmaya çalışırken bir yandan da "istikrarı koruyan lider" mesajı vermeye çalışacak.

ANAP'SIZ HÜKÜMET...

ZİRVE öncesi bütün gözlerin çevrildiği Yılmaz ise "ANAP olmadan hükümet olmaz" restini çekmeye hazırlanıyor. Demirel'in ikinci dönem Çankaya'ya gönderilmesi konusunda ikili tutum izleyen Yılmaz'ın liderlere partisi içindeki tepkileri anlatacağı belirtiliyor. Yapılırsa 2. turda da ANAP ve MHP'den firelerin devam edeceği DSP firelerinin ise bir miktar azalabileceği tahmin ediliyor.

______________________________________

Demirel'in beden dili

Polis Akademesi Öğretim Üyeleri Önder Aytaç ve İhsan Bal, Demirel'in 'beden dili'ni inceledi. Uzmanlara göre Demirel, 'Üniformaya karşı çekingenlik içinde ve Özal'ın tam tersi' bir kişiliğe sahip.'
________________________________Devam »

İpotekli özelleştirme

İMF ile imzalanan üç yıllık stand-by anlaşması kapsamında, 2000 yılında 7.6 milyar dolarlık özelleştirme yapma sözü veren hükümet, özelleştirme gelirlerine ipotek koyacak.
________________________________Devam »

GSM ihalesi için son gün

Ulaştırma Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek iki şebekelik GSM-1800 ihalesinde teklif verme süresi devam ediyor.
________________________________Devam »

Üniversite arslanın ağzında

Üniversiteye başvuranların sayısındaki artış, her adayın yerleşme şansının biraz azalmasına, başka bir deyişle taban puanların yükselmesine neden oluyor.
S@N@L
hurafe dönemi
Bir zamanlar, "Bu mektubu çoğaltıp 7 kişiye dağıtmazsanız" diye başlayan tehdit mektupları alınırdı. Bu mesajlar şimdi sanal dünyada "Bu e-maili herkese forward etmezsen"e dönüştü.
Ahmet Taşgetiren
3 yıllık istikrarın sonu
"...Ekonominin yüzde 6.4 küçülmesi, şu an cami avlusuna bırakılmış sahipsiz bir çocuk gibi... Kim üretti bu sonucu? Sorumlusu yok! Oysa Tansu Çiller doğru söylüyor: Anasol-D'si ile, Ana-Sol-M'si ile aşağı yukarı 3 yıldan bu yana "istikrar" arzeden bir hükümet modeli var. Bir de 7 yılını tamamlayan Cumhurbaşkanı..."
Fehmi Koru
Anketin dili

Mehmet Barlas
Cahit Peksayar da ayrıldı aramızdan..

Mehmet Ocaktan :

Siyasete hayat öpücüğü




Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV

Kağıda basmak için tıklayın.

TIKLAYIN! TIKLAYIN!

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
TALLANDTHIN Web... Tasarım, İnşa ve Yayın... Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmıştır. Sitenin dinamik yönetimi, TALLANDTHIN Web'in online update sistemiyle yapılmaktadır. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...