T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

T E L E V İ Z Y O N

Ağırkanlı bir sanat filmi mi, macera mı?

'Cast'iyle göz dolduran Ölüm Öpücüğü, hız sınırında bir macera vaadediyor. “Yok, ben sanat filmi alayım” derseniz, durgun akan Burnt By The Sun size göre...

Oyuncuların kalitesi, senaryonunu başarısı ve rejisinin başarılı oluşuyla izleyenlerin ilgisini çekebilecek iki film geliyor bugün ekrana. Bunlardan Ölüm Öpücüğü hepsi birbirinden ünlü 'cast'iyle dikkatlari çekerken Burnt By The Sun adlı film ise ödüllü bir sanat filmi:

Maceralı “Ölüm Öpücüğü”

Jimmy, eşi Bev ve kızı ile hayat mücadelesi vermektedir. Jimmy'nin kuzeni Ronnie karavanıyla işe başladığında bütün terslikler başlar. Bu, cinayet, hapis ve kandırmacayı beraberinde getirir. Jimmy ve ailesi memur Calvin, Little Junior tarafından takibe alınır.

Ödüllü Burnt By The Sun

Cannes Film Festivali'nde Jüri Özel Ödülü'nü ve En İyi Yabancı Film Oscarı'nı kazanan Burnt By The Sun, 1930'lu yılların Stalin dönemi Rusya'sını anlatıyor. Film, Sovyet devrimci Serguei Kotov'un hayatından bir günü beyazperdeye taşıyor. Mikhalkov, ironik sinema dili ve şiirsel görüntüleriyle unutulmaz bir seyir vaadediyor.

Burnt By The Sun

Yön: Nikita Mikhalkov Oyn: Nikita Mikhalkov, Oleg Menshikov, Ingeborga Dapkunaite Yapım Yılı: 1994
CNBC-e / 22.00

ÖLÜM ÖPÜCÜĞÜ

Orijinal Adı: Kiss Of Death Yön: Barbet Schroeder
Oyn: Nicolas Cage, David Caruso, Helen Hunt, Kathryn Erbe, Samuel L. Jackson (1995 / Suç / Dram) 101 Dk / USA
TGRT / 22.30


Aklınıza mukayyet olun Mesut Yar geliyor
Gece Hattı'nda kendine has sunumu ve farklı tarzıyla tanınarak bir 'ekol' haline gelen Mesut Yar, yuvaya geri dönüyor. Bir yıl önce Star'dan Kanal 6'ya geçen ve bu süre boyunca Kanal 6'da 'anchorman'lik görevini yürüten Mesut Yar, yeniden Star ekranlarından izleyenlerle buluşuyor. Günün bütün gelişmelerini güleryüzlü ciddiyetle mercek altına alan Gece Hattı, yine Mesut Yar faktörüyle rakip programlara fark atacağa benziyor. Genç ve dinamik bir ekip tarafından hazırlanan Gece Hattı'nın sloganı ise yine aynı; “Aman aklınıza mukayyet olun.
” Star / 00.30

 
İsmail Cem, Derviş'siz partisini anlatıyor
Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek'e, Yeni Türkiye Partisi Genel Başkanı İsmail Cem konuk oluyor. Cem programda, Fatih Altaylı'nın, “Kemal Derviş'siz Yeni Türkiye Partisi'nin iktidar şansı var mı?”, “Derviş birlikte yola çıktığı Yeni Türkiye'ye katılmaktan neden vazgeçti?” gibi sorularını cevaplıyor.
Kanal D / 23.15

Sinan yine yaramazlık peşinde!
Nedim Saban ve Tardu Flordun gibi isimlerin rol aldığı 2 Oda 1 Sinan'da, Sinan'ın yaptıkları Kerem ile Aslı'nın sabrını taşırır. Bu arada ikili anne babalarını ağırlamak için darda olmalarına rağmen mükellef bir sofra hazırlar. Ancak Sinan'ı hesaba katmamışlardır.
Trt 1 / 21.25

Aşk, entrika, kin ve nefret dizisi
Çatıdaki Kız'da, Ece'nin planı işe yarar, Sinem'in çileğe alerjisi, Ersin'i dehşete düşürür ve Ece'nin beklediği kavga başlar. Bunu fırsat bilen Ece, Ersin'in evine gider ve küpelerini orada düşürür. Diğer taraftan Kerem de Sinem'le konuşmak için lokantaya gider.
Star / 22.10
19 Ağustos 2002
Pazartesi
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED