T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R
Umut ve huzur derbisi

Fenerbahçe, Trabzonspor'dan 3 puan alarak tatile huzurlu girmek, ikinci yarıya umutlu başlamak istiyor. Aynı duyguları konuk ekip de paylaşıyor.

Fenerbahçe ile Trabzonspor, 2002-2003 sezonun startının ardından bu kez de devrenin kapanışı için bugün karşı karşıya geliyorlar. Fenerbahçe, bugünkü maçı kazanıp zirve yarışından kopmamak istiyor. Trabzonspor ise son haftalardaki başarılı performansını Fenerbahçe karşısında da sürdürüp devreye huzurlu bir şekilde girmek amacında. Trabzonspor'da sakat Erdinç dışında eksik bulunmuyor. Fenerbahçe'de ise sakatlığı geçen Rapaiç ve Serhat forma giyecek. Rüştü ve Zoran Mirkoviç'in ise sakatlıkları bulunuyor. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 85 maçta Bordo-mavili takımın Sarı-lacivertli takıma karşı galibiyetlerde 33-28 üstünlüğü bulunuyor. Kadıköy'deki maçlarda ise Fenerbahçe'nin Trabzonspor'a karşı 19-11'lik bir üstünlüğü var.

FENER'DEN TUZAK

Gol sıkıntısı çeken Sarı-lacivertliler, Trabzonspor'u erken ve sürpriz golcüleri ile teslim almayı planlıyor. İyileşen Serhat da oynuyor.

Fenerbahçe, sıkıntılarla geçen ilk yarıyı Trabzonspor maçını kazanarak devreyi noktalamak istiyor. Karadeniz ekibi karşısında puan kaybetmeye tahammlülü olmayan Sarı-lacivertli takımda tek hedef erken gol atıp sonuca daha rahat gitmek istiyor. Teknik direktör Oğuz Çetin, futbolculardan özellikle gol noktalarında kaleyi gördükleri yerden şut atmalarını istedi. Savunma oyuncularından da dikkatli olmalarını isteyen Çetin'in futbolcularla yaptığı toplantıda "Ne kadar çok gol girişiminiz olursa aradığımız golü de o kadar çok buluruz. Çaba gösterin, istediğiniz sonuç sonunda gelecektir" dediği öğrenildi.

GÖZLER SERHAT VE TUNCAY'DA

F.Bahçe'nin bugünkü Trabzonspor karşısındaki gol kozları Serhat ile Tuncay olacak. Washington'un yokluğunda Revivo'nun da ayrılması ve Ortega'nın da sakatlığının uzaması nedeniyle ülkesinden dönmemesi nedeniyle Sarı-lacivertlilerin gol gücünde önemli bir eksilme yaşanırken, iki genç isim bugün Trabzonspor'a karşı takımlarını sırtlamaya hazırlanıyorlar. Serhat'ın hafta içinde geçirdiği sakatlık nedeniyle zaman zaman zorlanması teknik heyeti endişelendiriyor. Son haftalarda suskun kalan Tuncay'ın bugünkü Trabzon maçında gol hasretine son vermesi bekleniyor. Göztepe maçında sinirli tavırlarıyla taraftarlardan tepki alan Ceyhun da ilk 11'de forma giyecek.

Trabzon çekinmiyor

Samet Aybaba ve futbolcular tatile Fenerbahçe maçını kazanarak, moralli girmek istediklerini söylediler.

Trabzonspor, Fenerbahçe maçından umutlu. Son haftalarda başırı çıkışını İstanbul'da da sürdürmek isteyen Bordo-mavili takım, Fenerbahçe'yi kendi sahasında yenip devreyi ilk 4 takım arasında kapatmak istiyor. Karadeniz ekibi sakat olan Erdinç ve ülkesinde bulunan Bushi dışında tam kadro İstanbul'a geldi. Samet Aybaba, Kadıköy'deki maçta kazanmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirterek, "Hedefimiz üç puan alıp ilk yarıyı iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. Bunu da başaracak güçteyiz" dedi.

FUTBOLCULAR UMUTLU

Futbolcular, Fenerbahçe maçını kazanıp tatile girmek istediklerini ifade ederek kazanan tarafın kendileri olacağını belirttiler. Mehmet Yılmaz, her maça mutlak 3 puan için çıktıklarını ifade ederek, "İnşallah kazanan taraf biz oluruz" dedi. Fatih Tekke ise "Kendi düşüncelerimizi oyuna yansıtırsak kazanan taraf biz oluruz. Biz kimseden çekinmiyoruz" diye konuştu. Kaptan Gökdeniz de Trabzonspor'un Fenerbahçe'den daha iyi olduğunu iddia ederek, "Biz daha iyiyiz, sanırım kazanan taraf biz oluruz" şeklinde konuştu.



22 Aralık 2002
Pazar
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED