T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

T E L E V İ Z Y O N
İmdat! Baba olmak için çok gencim...

Yönetmenliğini "Evde Tek Başına", "Müthiş Dadı" "Müthiş Baba" filmleriyle tanınan Chris Columbus'un yaptığı "Bridget Jones's Diary" ve "Nothing Hill" filmlerinin ünlü oyuncusu Hugh Grant ve "The End of the Affair" ile "En İyi Oyuncu", "Boogie Nights" ile de "En İyi Yardımcı Oyuncu" dalında Oscar adayı olan Julianne Moore'un başrolde oynadığı, Dokuz Ay, kendini baba olmaya hazır hissetmeyen bir adamın komik maceralarını anlatıyor. Genç bir çift olan Samuel ve Rebecca'nın mükemmele yakın bir ilişkileri vardır. Ayrıca mesleki kariyerleri de sürekli iyiye gitmektedir. Ve Rebecca'nın hamile olduğunu öğrenirler. Samuel birdenbire baba olduğu zaman değişecek hayatı ile ilgili kâbuslar görmeye başlar. Bebeği istemediği için eşiyle de arası bozulur. Ünlü oyuncuları biraraya getiren 'cast'i ve hikayesiyle başarılı bulunan film, gişeden de alnının akıyla çıkmıştı.
Dokuz Ay
Orijinal Adı: Nıne Months
Yön: Chris Columbus
Oyn: Hugh Grant, Julianne Moore, Tom Arnold, Joan Cusack, Jeff Goldblum, Robin Williams
Yapım Yılı: 1995
Türü: Romantik-Komedi
KANAL D / 23.30


Sesler ve Renkler hayattan ses veriyor
Pınar Demirkapı ve Fatih Türkmenoğlu'nun sunduğu Sesler ve Renkler'de Hacı Bektaş-i Veli Külliyesi ziyareti ekrana geliyor. Programda, Alevi Dede Hüseyin Çelik ile "Alevilik" hakkında yapılan söyleşi ekrana geliyor. Programda Sevgi Gönül ile Ankara'daki sergisi Yelpazeler üzerine de bir sohbet yeralıyor. Sesler ve Renkler'de, 1957 yılında Sinop'ta 'Amerikan Üssü'nün kurulmasıyla dünyanın birçok yerine bıçak ve maket yollamaya başlayan iki esnafla röportaj var.
Cnn Türk / 12.10

 
Herşeyin başı sağlık
Türkiye'nin en büyük sorunlarının başında gelen 'sağlık sektörü' Kırmızı Işık'a yakalanıyor. Bakan Recep Akdağ, canlı yayında konuyla ilgili projeleri ve sorunlara müdahale yöntemlerini anlatıyor. Kanal 7 Ankara Temsilcisi M.Akif Beki'nin sunduğu Kırmızı Işık programı bu hafta sağlık alanındaki projeleri tartışma masasına yatırıyor. Sağlık sorunlarının çözülmesi konusunda ilgi çekici projeleri bulunan Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın konuk edileceği programda Akif Beki Bakan Akdağ'a bu projelerin hayata geçirilip geçirilmeyeceği noktasında sorular yöneltiyor. Program canlı yayınlanıyor. Bakan Akdağ Kırmızı Işık'ta "Hastanelerdeki kuyruklar son bulacak mı?", "Parası olmayan vatandaş tedavi olabilecek mi?", "AB'ye girme sürecindeki bir ülke olarak sağlık sektöründeki standartlar Avrupa'yı yakalayabilecek mi?", "Hastalara doktor seçme hakkı verilecek mi?", "Ameliyatlar artık ücretsiz mi olacak?", "Hükümetin sağlıkla ilgili projeleri neler?" gibi soruları cevaplıyor. Kanal 7 / 23.30
22 Aralık 2002
Pazar
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED