T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

T E L E V İ Z Y O N

Kadın bir avukat, 'müşteri' bir çocuk

"Grisham'ın en iyi romanından, en iyi Grisham filmi" şeklinde nitelenebilecek 'Müşteri'yle En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ına aday olan ve aynı dalda BAFTA Ödülü'nü kucaklayan Sarandon, tam anlamıyla 'döktürüyor.'

11 yaşındaki Mark Sway kardeşi Ricky'i alarak ormana gider. Herşey çocukların, bir avukatın intihar teşebbüsüne tanık olmasıyla başlar. Adamı kurtarmaya çalışan Mark, bu arada kayıp bir senatörle katiller hakkındaki sırları öğrenir. Kardeşi de gördüklerinden ötürü şok geçirerek komaya girer. Mark, hayatının tehlikede olduğunu çok kısa bir sürede anlayacaktır. Olayın içindeki mafya Mark'ı susturmak için peşine düşecek, FBI işe karışacak, gerçekleri ortaya çıkarmak isteyen Federal Savcı Roy da, çocuğun bildiklerini öğrenmek için onu sıkıştırmaya başlayacaktır. FBI, Mark'a, akıllı ve iyi bir avukat olan Reggie Love'ı tutar. Herkesin gözünü diktiği bir av haline gelen çocuğun tutunacak tek dalı, avukatı Reggie'dir. Kadın ve çocuk arasında giderek güzel ve duygusal bir ilişki kurulur.

Müşteri

Orijinal Adı: Client Yön: Joel Schumacher Oyn: Susan Sarandon, Tommy Lee Jones, Mary Louise Parker, Anthony LaPaglia (1994-Gerilim / 122 dk.)
SHOW / 23.00


Gündem ateş gibi

Gündem programları dopdolu. Anahtar siyasi uzlaşmaya, Artı-Eksi seçimlere, ETV'deki Çapraz Ateş de, Koru'nun son kitabı ışığında ABD siyasetine odaklı.

11 EYLÜL, O KADER SABAHI
Gazetemiz yazarı Fehmi Koru ETV'de, Haber Koordinatörü Bülent Erandaç ve Haber Müdürü Semra Topçu'nun hazırlayıp sunduğu Çapraz Ateş'e konuk oluyor. Geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkan yeni kitabı "11 Eylül, O Kader Sabahı" hakkında konuşacak olan Koru, 11 Eylül analizleri eşliğinde ABD'nin dünya politikasını yorumluyor. İzleyenlere ilgi çekici bilgiler sunacak olan Koru, Erandaç ve Topçu'nun sorularını yanıtlıyor.
Etv / 21.00

'UZLAŞMA'NIN ANAHTARI
Mithat Bereket'in sunduğu Anahtar, Türkiye'deki idam cezası, ana dilde yayın ve son olarak da erken seçim tartışmaları yüzünden yeniden gündeme gelen siyasi uzlaşma konusunu tartışmaya açıyor. Programda, "Dünyada, partiler ve liderler arasında uzlaşma nasıl sağlanıyor?", "Bu konuda Türkiye nerede?", "Türk siyasi tarihinde siyasal partiler arasında uzlaşı kaç kez ve hangi koşullarda sağlanabildi?" soruları cevap buluyor.
Ntv / 21.05

SEÇİM SATH-I MAİLİNDE...
Murat Keskin'in sunduğu Artı Eksi, yaşanan istifalarla ciddi olarak gündeme gelen seçim konusunu masaya yatırıyor. Programda, Prof. Dr. Burhan Kuzu'nun değerlendirmeleri eşliğinde, "Dünyada hangi seçim sistemleri uygulanıyor?", "Türkiye için hangi seçim sistemi uygun?", "Seçim sistemini değiştirmek istikrarı sağlar mı?" soruları cevap buluyor. Programa katılacak Prof. Dr. Nilüfer Narlı da "İstanbul neden köylere bölündü?" sorusunu cevaplıyor.
Stv / 23.00

 
Soydemir Kardeşler türküleri ağırlıyor...
Kanal 7'de yaz sezonunda ekrana gelen, Güçlü ve Derviş Soydemir kardeşlerin sunduğu Güçlü-Derviş Show'da bugün, Türk Halk Müziği'nin usta besteci ve yorumcularından Kıvırcık Ali ile Arzu var. Programın diğer konuğu ise fantezi müziğin sevilen seslerinden Hakan Altun. Güçlü ve Derviş'in esprileri, sanatçıların sevilen şarkıları ile renklenen program izleyenlere eğlence dolu bir akşam vaadediyor.
Kanal 7 / 24.00

Reklam dediğin, böyle olmalı!
Gülse Birsel'in Cenk Durmazel'le birlikte metinlerini yazıp sunduğu GAG'da bu hafta da güldüren reklamlarla izleyenlere kahkaha dolu bir gece vadediyor. Programda, sıkılganlığın zararlarından sazlı sözlü müzikallere kadar dünyanın en sivri, en çılgın reklamları yeralıyor.
Atv / 22.40

'Rüzgara Karşı Yürüyen' ikizler
Rüzgara Karşı Yürüyenler, bu kez "Dört El Bir Ruh" başlığıyla ekrana geliyor. Zuhal Olcay'ın sunacağı programda, dünyanın tek ikiz piyano ikilisi Güher ve Süher Pekinel Kardeşler tanıtılıyor. Programda, 'Pekinel'lerin piyano tutkuları ve konserler ile devam eden serüveni anlatılıyor.
Atv / 23.20
10 Temmuz 2002
Çarşamba
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED