AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

G Ü N D E M
Kemal ve Yavuz Uzan 'ev'e taşındı
Haklarında gıyabi tutuklama kararı bulunan Kemal ve Yavuz Uzan'ın, San Fransisco'da kaldıkları adres belli oldu. Uzanların, Amerikan filmlerine de konu olan Russian Hill'de kendilerine ait evde kaldıkları öğrenildi

Güler: Örgüt çökertildi yeni saldırı beklenmiyor
15 ve 20 Kasım tarihlerinde yapılan intihar saldırılarının fotoğrafının net bir şekilde çekildiğini belirten İstanbul Valisi Güler, "Örgütün ildeki faaliyetleri çökertildi, yeni bir terörist saldırı beklentisi yok" dedi.

Rektörler yetki kurnazlığı yapmış
Rektörler, YÖK taslağında 'yetki kurnazlığı' yapmış. Taslağa göre rüşvet ve yolsuzluk kapsamına giren suçlarda dokunulmazlık kazanan rektörler, örtülü bir sürgün yetkisine de sahip oluyor.

'Gelecek İçin Eğitim' seferberliği
'Gelecek İçin Eğitim' programı çerçevesinde, Türkiye'nin batısı ile doğusunu birleştirecek ilk 'Öğretmen Eğitim Laboratuvarı' Bakan Çelik tarafından Van'da açıldı.

ABD, dünya barışı için ciddi bir tehdit
Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı'nın istişare toplantısında, İslam medeniyetini görmezden gelen Batı dünyası, ABD ve "terör" konuları masaya yatırıldı.

"Akrep Operasyonu" sanıkları beraat etti
Türk Dil Kurumu'ndaki (TDK) yolsuzluk iddialarıyla ilgili olarak açılan davada, eski TDK Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bican Ercilasun ile dönemin TDK Başkanvekili Prof. Dr. Hamza Zülfikar'ın da aralarında bulunduğu 7 kişi beraat etti.

Avrupa harıl harıl Mesnevi okuyor
Hz. Mevlana'nın 22. kuşaktan torunu Faruk Hemdem Çelebi, Amerika'da ve Avrupa ülkelerinde Mevlana'nın eserlerinin, en çok okunan kitaplar arasında yer aldığını söyledi.

Periler, ödülleri geri getirdi!
2002 yılı sonbaharında düzenlediği "Ulusal Kısa Film Senaryo Yarışması"nda dereceye giren sanatçıların ödüllerini bir yılı aşkın süredir dağıtmayan Ürgüp Belediye Başkanı Bekir Ödemiş, Yeni Şafak'ın konudaki yayınının ardından, 6 Mart 2004'de nihayet bir "ödül töreni" düzenleyeceğini açıkladı.

Sel yıktı yaktı
Dün sabah yüzünü gösteren güneşle birlikte sele kapılanların cesetleri bulunurken, yürek sızlatan manzaralar yaşandı. Kayıp Metin Özer'in cesedi mahsur kaldığı yerden çıkartılınca, ailesi sinir krizleri geçirdi.

'Seçmen tacirleri' işbaşında
Antalya'nın Kumluca ilçesine bağlı Mavikent'te çalıştırılacakları vaadiyle Tokat'tan özel otobüsle getirilen inşaat işçileri, seçmen kütüklerine kaydedilmek üzere kimlikleri alınınca ortada kaldılar.

Er: Terör eylemlerine karşı tedbirler alındı

Kısa kısa..



27 Aralık 2003
Cumartesi
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED