AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
G Ü N D E M
İki ton fazla yükle faciaya yolculuk
Yolcu çekmek isteyen firmalar tarafından, bir kişi için yasal sınır olarak belirlenen 30 kilonun 4-5 katı bagaj alınması, toplam 2 ton yük sınırı olan otobüslerin 4 tonla yola çıkmasına neden oluyor. Bu ihlal ise başta fren güvenliği olmak üzere büyük tehlikelere zemin hazırlıyor.

Düzce'deki kaza mercek altında

Profesyonel ordu kuruyor
IKDP Başkanı Barzani'nin, 70 binlere ulaşan Peşmerge ordusuna almayı düşündüğü gönüllüleri profesyonelleştirip 1.300 ile 1.700 dolar arasında maaş vereceği bildirildi.

DİSK'ten sağduyulu tavır
Türkiye'nin iç çatışmalara sürüklenmek istendiğini belirten DİSK Başkanı Süleyman Çelebi, 'etnik provokasyonlara izin vermemek için' 12 Eylül'ün 25. yılı nedeniyle yapılacak mitinge katılmama kararı aldı

Herkes Korkmaz Yiğit'e yüklendi
Eski Başbakan Mesut Yılmaz, batık Bayındırbank'ın sahibi işadamı Çörtük, Korkmaz Yiğit'i "Çakıcı ile ilişkide olmak" ve "Yüce Divan'ı yanıltmakla" suçladı.

Kışkırtmanın hedefi demokratikleşme
Vatandaşları kışkırtmalara karşı uyaran Gülen, "Devlet var, emniyet güçleri var, asker var. Yapılması gerekenleri onlar yapsınlar. Biz karışıp yeni kargaşalar çıkarmayalım" dedi.

Mesrob'un anneannesi ve kızkardeşi müslüman mı?
Ermeni Patrik Mesrob Mutafyan'ın anneannesi Mariam'ın (Meryem) bir Ermeni erkekle yaptığı ikinci evliliğinden olma kızının oğlu olduğu Ermeni Cemaatinde konuşuluyor. İlk evlliğini Müslüman bir erkekle yapan Mariam'ın ilk eşinden olan çocukları ise müslüman.

'Batı'nın sorununu çözeceğiz'

Bilgisayar hatası OKS yerleştirmesini iptal ettirdi

Dersler boş geçmeyecek

Haydı kızım okula
Okuma-yazma bilmeyen anne, "Haydi Kızlar Okula" kampanyası ekibini durdurarak, kızı için yardım istedi. Kendisi de okula gidemeyen genç kadın, ekibin desteğiyle 6 yaşındaki kızını okula kaydettirdi.

Servis ücretlerine yüzde 17 zam yapıldı

Bu ülke bir reçete
İtalya'da bir Türk müzik topluluğunun konserini izledikten sonra, dinlediği müziğin büyüsüne kapılıp Anadolu'yu karış karış gezen Uruguaylı sanatçı Myriam Quiolla, aradığı reçeteyi Türkiye'de bulduğunu söylüyor.

Köylünün merası kayboldu

Gecekondu kiracılarından kira yardımı teklifine hayır
Alibeyköy Dere yatağında kaldığı için Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkılan binaların kiracıları, belediyenin süresiz kira yardımı teklifini kabul etmedi.

Belediyede 'bakarız' demek yasak

AK Parti, Bilişim Fuarı'na katılan tek parti
Partilerinin e-dönüşüm projesini harfiyen uygulayan tek parti olduğunu belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Akif Gülle, diğer siyasi partileri de vatandaşlarla iletişim kurmaya davet etti.

11 milyon öğenciye, ücretsiz kitap

Kısa kısa..



9 Eylül 2005
Cuma
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya
| Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Sağlık
| Arşiv | Bilişim | Dizi

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED