|
15 Temmuz gecesi Kılıçdaroğlu Atatürk Havalimanı’ndan kontrollü bir şekilde neden ve nasıl kaçtı?

15 Temmuz gecesi Kılıçdaroğlu başarısız darbe girişiminde bulunan FETÖ Gladyosu’na mensup askerlerin İstanbul Atatürk Havalimanı’nda kurduğu bariyerleri nasıl aştı ve makam arabasıyla neden kaçtı veya kaçırıldı. Bana göre 15 Temmuz kanlı darbesinin karanlıkta kalan ve aydınlatılması gereken en önemli olayı Kılıçdaroğlu’nun kontrollü bir şekilde FETÖ Gladyosu’na mensup askerlerin önünden vukuatsız bir şekilde geçmesine izin verilmesi olmuştur. Ayrıca 6’lı masa partileri liderleri ve medyasının 15 Temmuz direnişini kırma ve etkisizleştirme amaçlı ‘FETÖ tarafından oluşturulan ve psikolojik harp ürünü olan tiyatro, kontrollü darbe vs’ iddialarını kamuoyunda dillendirmeleri FETÖ Gladyosu’na açık destek verdiklerinin açık işaretlerini taşır.

KILIÇDAROĞLU İÇİN SKANDAL İDDİA: FETÖ GLADYOSU İLE GÖRÜŞTÜ BARİYERLER KALDIRILDI

Kemal Kılıçdaroğlu’nun darbe gecesi Atatürk Havalimanı’nda görüntüleri ortaya çıkarken skandal bir iddia ortalığı ayağa kaldırdı. İddiaya göre Kemal Kılıçdaroğlu havaalanından kaçabilmek için darbecilerle görüştü. Atatürk Havalimanı’nda bulunan Kılıçdaroğlu, yaptığı bir dizi bilinmeyen telefon görüşmelerinin ardından çıkışı kapatmış olan darbeci askerlerin bölgeden bir anda çekilmesiyle kapıdan ‘kontrollü’ bir şekilde ayrıldı. İddiayı dile getiren hükümete yakınlığı ile bilinen Sabah Gazetesi oldu. O gece FETÖ’cülerin tankları havaalanı VIP çıkışını tutmuştu. Kılıçdaroğlu’nun uçağı alana indikten sonra kısa bir süreliğine o tanklar geri çekilmiş Kılıçdaroğlu’nun aracına geçiş izni verilmişti. FETÖ Gladyosu ile CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu arasında nasıl bir ilişki vardı? FETÖ’nün başarısızlıkla sonuçlanan 17/25 Aralık ‘polis ve yargı’ darbesinin siyasi ayağının CHP olması 15 Temmuz kalkışmasında siyasi ayağın da CHP olmasını neden sağlamamıştı. Yoksa 15 Temmuz Kalkışması ve iç savaş çıkarma stratejisi başarılı olsaydı

FETÖ elebaşı Gülen Hümeyni gibi Türkiye’ye gelme düşüncesinde miydi?

KILIÇDAROĞLU’NDAN “15 TEMMUZ’DA FETÖ GLADYOSU İLE MÜCADELE ETTİK” YALANI

15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı gece Türk milletinin devleti ile birlik beraberlik içinde FETÖ GLADYOSU’na karşı verdiği yeniden diriliş mücadelesinde FETÖ GLADYOSU ile işbirliğini unutarak 15 Temmuz’da FETÖ GLADYOSU ile mücadele ettiği yalanına sarılan Kılıçdaroğlu ayrıca; 15 Temmuz sonrası kamudan ihraç edilenlere verdiği desteği yineledi. Kılıçdaroğlu, “Mahkeme kararı ile beraat edenler hakkında takipsizlik kararı verilenler ya da soruşturma açılmasına dahi gerek duyulmayanların tamamını görevlerine iade edeceğiz. Biraz sabretsinler, az kaldı, geliyor gelmekte olan.” ifadelerini kullandı.Kemal Kılıçdaroğlu’nun terk ettiği Atatürk Havalimanı’nı yarım saat içinde binlerce kişi doldurmuş, tankları püskürten kahramanlar sabaha kadar alanı terk etmemişti. Başkan Recep Tayyip Erdoğan da Atatürk Havalimanı’na gelmiş ve darbe girişimine karşı basın toplantısı düzenlemişti. Atatürk Havalimanı’nın

15 Temmuz gecesine ilişkin kamera kayıtları CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘kontrollü kaçış’ının, Türk milletinin ise kahramanca direnişinin kanıtı oldu.

CHP VE MEDYASININ 15 TEMMUZ DARBESİ BAŞTA OLMAK ÜZERE ŞEHİTLERE BİLE SAYGISI YOK

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” olarak resmiyet kazanan o destansı direniş tüm yurtta etkinliklerle kutlandı. Şehitler için dualar edildi. Daha önce 15 Temmuz’u “tiyatro ve kontrollü darbe” olarak savunan Kılıçdaroğlu ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında FETÖ’nün adını bile anmadı. Twitter’daki resmi hesabından paylaşımda bulunan Kılıçdaroğlu, “15 Temmuz 2016’da demokrasiye ve millete kasteden hain terör örgütünü lanetliyor; 251 şehidimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. Sadece sonuçları konuşarak değil, ülkeyi bu noktaya getiren herkes hesap verdiğinde, hak yerini bulmuş, adalet sağlanmış olacak” mesajıyla FETÖ’yü suçlamak bir yana Başkan Erdoğan’ı kastederek üstü kapalı tehdit de etti. Tüm kanallar 15 Temmuz özel yayını yaparken CHP’nin paravan medya organları Halk TV, KRT gibi televizyonlar ihanet girişimini hiç görmemeyi tercih etti.

Allah bu ülkeyi milletimizin yeniden 15 Temmuz destanı yazmasını gerektirecek yeni belalardan ve Millet İttifakı iktidarından korusun inşallah!

#15 Temmuz
#FETÖ
#CHP
#Kılıçdaroğlu
2 yıl önce
15 Temmuz gecesi Kılıçdaroğlu Atatürk Havalimanı’ndan kontrollü bir şekilde neden ve nasıl kaçtı?
“Görüntülere kazak ören aldatılmış büyükanneler” Türkiye’si...
Meselemiz “hesapsızlık”
Amerikan sponsorluğunda İsrail-Suudi normalleşmesi
Faz-2: Washington’un bölme operasyonuna Ankara yanıtı
İsmailağa’ya değil, Türkiye’ye operasyon