|
Kandil ve küreselcilerin cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu’ndan bu kez Mehmetçik’e iftira

HDPKK, FETÖ muhibbi 7’li masanın ve küreselcilerin Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu bu kez haddini aştı. CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Türkiye’ye kaçak giren Afgan göçmenler hakkında askere, “Sınırda görevinizi yapın, kimseyi dinlemeyin” şeklindeki iftira çağrısı MSB Akar ve sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. Kılıçdaroğlu’nun özellikle sınırda kahramanca görev yapan Mehmetçiklerimize kaçak Afganlıların sınırdan geçmesine göz yumdukları iftirasını atarken diğer taraftan askerlere ‘’Vatan hepimizin hudut ta hepimizin namusu. Sınırda görevinizi yapın ‘kimseyi dinlemeyin’ yönündeki açıklamaları ile Mehmetçiğe bu konuda kanunsuz emir verildiği savı’yla üst düzey askerlerimizi ve iktidarı da hedef almaktadır. Kılıçdaroğlu’nun bu hukuksuz mesnetsiz bir şekilde Türk Silahlı Kuvvetlerimizi yıpratma imajını ve emir komuta zincirini bozmaya ve sarsmaya yönelik psikolojik harp söylemi bu asparagas haberlerin kaynağı şüphesiz Kılıçdaroğlu’nun içli dışlı olduğu HDPKK ve FETÖ terör örgütlerini sevk ve idare eden kullanan Küreselci devletlerin istihbarat birimleridir.

MSB AKAR KILIÇDAROĞLU’NUN İDDİALARINA VERDİĞİ CEVAPTA KÜRESELCİLERİN TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNİ HEDEF ALAN PSİKOLOJİK HARP PLANINI DEŞİFRE ETTİ?
Kılıçdaroğlu’nun açıklamasına Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar›dan yanıt geldi. Akar yaptığı açıklamada «
Hudut güvenliğine ilişkin, başka ülkelerde ve değişik zamanlarda çekilen fotoğraf ve videoları kullanmak suretiyle bazı yorumlar yapılmakta, siyasi mülahazada bulunulmaktadır. Bunlar kesinlikle yanlıştır, doğru değildir”
açıklaması küreselci devletlerin TSK üzerindeki oynamaya çalıştıkları dezenformatik algı operasyonlarını akim kılmıştır.
BAKAN AKAR’DAN KILIÇDAROĞLU’NA YANIT: “BU KONULAR SİYASETE KARIŞTIRILMAMALI!!!“

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Afgan kaçakların ülkemize aktığının haberleri geliyor” diyen Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na verdiği yanıtta, “Bu konular herhangi bir şekilde günlük siyasete karıştırılmamalı. Herkes sorumlu davranmalı” ifadelerini kullandı. Bakan Akar, Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik sıralı amir ve komutanlarının emir komutasında 7 gün 24 saat, en ileri teknolojiyi kullanmak suretiyle hudutlarımızın güvenliğini sağlamak için büyük bir azimle, kararlılıkla ve fedakarlıkla çalışmalarını sürdürüyor. Mehmetçik, herhangi bir şekilde hudutlarımızdan yasa dışı geçişe asla müsaade ve müsamaha etmemektedir” diye konuştu.

MHP LİDERİ BAHÇELİ: CHP’Yİ KANDİL’İN MAĞARA DELİKLERİNE İP’LE BAĞLADILAR

14 Mayıs’ta Türkiye’nin kaderini belirleyecek seçim öncesi tarihi mesajlar veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bugünkü açıklamalarında Atatürk’ün partisi CHP’nin nasıl PKK’nın güdümüne girdiğini gözler önüne seriyor.

MHP lideri Devlet Bahçeli
yaptığı açıklamalarda özetle şöyle dedi:
“Kılıçdaroğlu, HDP’nin 11 maddelik terör ve tutum belgesine onay verdi.”

CHP’nin istikameti Kandil’e açılıyor. İYİ Parti’nin pusulası Kandil ve Pensilvanya’yı gösteriyor. Cumhuriyet’i kuran partiden Cumhuriyet’i yıkmaya azmetmiş bir partiye sinirleri ve sabırları zorlaya zorlaya taşıyan Kılıçdaroğlu ve yönetimidir. CHP’yi Kandil’in mağara deliklerine İP’le bağladılar. Bağlayanlar Türk ve Türkiye düşmanları, buna boyun eğenler CHP’nin bugünkü çürümüş yönetimi. PKK’lı Sabri Ok, “PKK’nın altılı masaya verdiği desteğin normal olduğunu” ileri sürüyor. Çünkü masanın altındaki gizli ortaklardan birisi de PKK’dır.

PKK’lı terörist Murat Karayılan, “14 Mayıs’ta sadece Cumhurbaşkanı değil, sistem de değişecek” diyor. Kuşkusuz halt ediyor. Saklandığı inden bakınca Türkiye’yi kendi gibi görüyor.

Bir başka terörist Duran Kalkan, CHP’ye, İYİ Parti’ye her türlü desteği vereceğiz, diyor.

Yine bir diğer PKK’lı terörist Bese Hozat aynen şunu söylüyor:

“Biz HDP’nin Millet İttifakı’nı destekleme tutumunu değerli, önemli ve anlamlı buluyoruz. Seçim süreciyle birlikte güçlü bir mücadele yürütülürse bu faşist iktidar 14 Mayıs’ta yıkılacaktır.”

Terörist Sırrı Sakık durur mu, o da bu aralar nefretini kusuyor. Geçen günlerde şöyle konuşmuş:

“Biz üç-beş bakanlık pazarlığı peşinde değiliz. Biz bu sistemi değiştireceğiz. Bizim küçük hesaplarımız yok, 100 yıllık Cumhuriyet’i değiştireceğiz.”

PKK’lıların bu çıkışlarına karşılık ne CHP’den ne de İYİ Parti’den hiçbir itiraz gelmedi. Rahatsız olmadılar. CHP ve İYİ Partinin PKK’yla ve HDP’yle birlikteliği tescillendi.

KUKLA CUMHURBAŞKANI KILIÇDAROĞLU MU SORUN ÇÖZECEK? BUNLAR MI TÜRKİYE’Yİ BÜYÜTECEK?

Deli saçması bir beklenti. Kukla Cumhurbaşkanı adayıyla sayısı her gün artan muhtemel Cumhurbaşkanı Yardımcıları siyaseti kirletiyor. Kılıçdaroğlu ne dediğini bilmiyor. Terörist Demirtaş’ı, Soros’cu casus Kavala’yı, KHK’lıları serbest bırakacağım diyor.

Hukukun üstünlüğü amir ve amil iken bir siyasetçi böyle bir şeyi nasıl söyler? Adalet bunun neresinde?

Suçluları affetmek ancak despotik ve otokratik yönetimlere has bir çarpıklıktır. Kılıçdaroğlu demokrasiye ve hukuka cephe almıştır.

HDP’nin çatısı altında seçime girecek olan Yeşil Sol Parti, ‘Öcalan canisine özgürlük’, ‘askeri operasyonları durdurma’, ‘çok dilli anayasa’ vaatlerinde bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu’ndan ve İyi Partiden çıt çıkmadı. Bu suskunluk ikrar değil mi? Bu suskunluk onay değil mi? Kimi kandırıyorlar?

Dahası var: KHK’lar ve OHAL Komisyonu kararları tüm sonuçlarıyla birlikte iptal edilecekmiş. Yani PKK’lılar ve FETÖ’cüler serbest kalacakmış.

Bunlar kendilerini ne sanıyor? Kılıçdaroğlu’nun asıl ve potansiyel hedefleri de bunlardır. Bu itibarla zillet ittifakı bir beka sorunudur. Milli güvenlik tehdididir. Milli birlik ve kardeşliğimize, iç huzur ve barış ortamımıza kurulmuş kanlı ve kalleş bir pusudur.

#Seçim
#MHP
#Devlet Bahçeli
#CHP
#Kemal Kılıçdaroğlu
#Bülent Orakoğlu
1 yıl önce
Kandil ve küreselcilerin cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu’ndan bu kez Mehmetçik’e iftira
Neden Şimdi?
Tevhid risalesi yazan Milli Eğitim Bakanı
Bir Başka Mesele: Kadın ve erkeğin ince ayarları bozuldu
Omelas’ı bırakıp gitmeyenler..
Tek bir zamana/ tarihsizliğe hapsedilmeye başkaldıran adam: Kadir Mısıroğlu