|
Kılıçdaroğlu 300 milyar dolar sözünü FETÖ’den mi aldı?

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun reklamlarında “300 milyar dolar temiz yatırım getirdim” iddiası yer aldı. Ancak bu konuda tartışmalar sürerken Eskişehir mitinginde konuşan Kılıçdaroğlu’nun “300 milyar dolarlık bir parayı 5 yıl içinde Türkiye’ye getireceğiz. Bunun sözünü aldık.” açıklaması kafaları karıştırdı. Kılıçdaroğlu’nun 300 milyar dolar sözünü önce getirdim sonra sözünü aldım 5 yıl içinde peyderpey ödenecek açıklaması karşı cephe ve kamuoyunda KIlıçdaroğlu’nun kuru sıkı attığı suçlamalarına neden oldu. Bu yüksek miktarda paranın Kılıçdaroğlu’nun devamlı helal para nitelenmesine rağmen bu paranın kaynağının açıklayamaması veya özellikle açıklanamaması için içinde yeni bir FETÖ algı operasyonu veya kumpası olup olmadığını sorgulamamıza neden oluyor? Zira Kılıçdaroğlu’nun GETİRDİM dediği para gelmemiş. Zaten bankacılık sistemine girmiş böyle bir para da yok. Üstelik koalisyon ortağı Deva Partisi lideri ALİ Babacan bile Kılıçdaroğlu’nun bu sözlerine pek inanmamış görünüyor. Kılıçdaroğlu bana göre profesyonel bir yalancı. Bu nedenle büyük yalanlarını Gobbels taktiklerini başarıyla kullanarak inandırıcı olmaya çalışıyor. Diyelim ki Kılıçdaroğlu doğru söylüyor. 300 Milyar Dolar sözünün de verildiği ülke İngiltere yani Küresel Sermaye’nin haberi ve izni olmadan bu kadar yüksek miktarda bir paranın verilmesi neredeyse imkansız! O halde FETÖ’nün bu işin içinde yüzde yüz var olması gerekir. Küresel Sermaye’nin kirli parası nasıl oluyor da helal oluyor? Kılıçdaroğlu’na bu durumda bu yatırım sözü bu terör örgütünü tüm dünyada kendi menfaatleri doğrultusunda kullanan KÜRESEL SERMAYE’NİN tetikçisi

FETÖ tarafından verilmesi de güçlü bir olasılık olarak karşımızda duruyor.

Netice olarak, Kemal Kılıçdaroğlu’nun
getirdim
dediği yatırım parasının Türkiye ye gelmediği, aslında böyle bir paranın hiç olmadığı, seçmeni aldatmaya yönelik bir kurgu ve kurnazlıktan ibaret olduğu meydana çıktı sanırım. Yukardaki finans görüşmelerinin fotoğraflarına dikkat edilecek olursa CHP’nin bu görüşmelerinin işin ciddiyetine hiç uygun olmayan ortamlarda yapılmış turistik bir gezi olduğu, lokantalarda restoran köşelerinde yemek yiyip dolaştıkları basit ve ucuz bir algı çalışması olduğu herkes tarafından anlaşılacaktır. Bu gezide Türk milletinin sade bir ferdi olarak bizi üzen ve rencide eden bir konu da Türkiye gibi büyük bir ülkenin, devlet başkanı olma iddiasındaki birinin, milletimizi ve devletimizi yabancılar nezdinde bu tür ucuz ve basit görüşmelerle küçük düşürmesidir. Bu konu böyle ayağa düşürülmemeliydi. Yazıklar olsun!
KILIÇDAROĞLU’NUN DANIŞMANINDAN SKANDAL FETÖ SÖZLERİ! ‘ONLARA İHTİYACIMIZ VAR’

Kılıçdaroğlu ile avanesi’nin bir parti sloganı haline dönüştürdükleri KHK vaatleri son olarak Kılıçdaroğlu’nun danışmanı Recep Cengiz tarafında da dile getirildi. Cengiz enteresan bir şekilde KHK ile görevlerinden uzaklaştırılan hakim-savcı-asker ve bürokratların görevlerine iade edileceğini tekrarlayarak “KHK’lılara ihtiyacımız var” sözleri ile duyurdu. Firari FETÖ’cüler, PKK ve diğer terör örgütlerinin Kılıçdaroğlu için oy çağrısı yapması akıllara 7’li Koalisyo’nun Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu’nun FETÖ başta olmak üzere terör örgütleri ile yaptığı örtülü görüşmelerde KHK’lıların serbest bırakılması bir yana bu kişiler ile ilgili hangi özel görevlendirmelerin yapılacağının da görüşülüp karar altına alındığı anlaşılıyor. CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu da katıldığı bir televizyon programında skandal ifadeler kullanarak FETÖ ve PKK mensuplarını devlet kurumlarından temizleyen KHK’ları kaldırılacaklarını söylemişti. Tanrıkulu, “KHK’lıların tüm hakları ilk

1 ayda iade edilecek. Kamuda görevlerine başlayacaklar” ifadelerini kullanmıştı. Bütün bu açıklamalar 15 Mayıs’ta kaybedeceklerini anlayan 7’li koalisyon mensuplarının 15 Mayıs sabahı kaos ve istikrarsızlık yaratabileceklerine yönelik gözdağı vermeye çalıştıklarını gözlemliyoruz.

15 Temmuz’daki Yenikapı ruhu bu kez daha bilinçli ve takviyeli olarak devletiyle bütünleşmiş milletimiz birlik beraberlik içinde Türkiye Yüzyılını daha ileri ufuklara taşıma kararlığında ve azmindedir.

Terör örgütleri ile içli dışlı olan Millet Koalisyonuna Allah akıl fikir versin! Bu kafa ve zihniyetle kazanmaları imkansız görünüyor. 15 Mayıs sabahı Başkan Erdoğan’ı millet olarak yeni bir çifte seçim zaferi ile bir balkon konuşması yapması dileklerimizle zafer milli iradenin olacak inşallah!

#Seçim
#CHP
#Kemal Kılıçdaroğlu
#Yedili Masa
#FETÖ
#PKK
1 yıl önce
Kılıçdaroğlu 300 milyar dolar sözünü FETÖ’den mi aldı?
İsmailağa buluşması
Nezahet, Zarafet ve Nezaket...
İmalat PMI, kredi kartı harcamaları ve Fed
Kim bu çılgın tüketiciler
Yıl 2030: Sokak köpekleri simülasyonu