|
Fetullahçılar gerçekten zekâ yoksunuymuş!

İstanbul’da ortaya çıkan bir mahkeme kararı Fetullahçı teröristlerin zekâ yoksunu olduğunu gözler önüne serdi. 15 Temmuz ihanet kalkışmasını planlayan Yurtta Sulh Konseyi, o gece kışlalarda, nizamiyelerde nöbet tutacak subay-astsubayları, hangi subayın nerede, nasıl görev alacağını, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ni, Meclis’i, Özel Harekat merkezini, Ankara Emniyet Müdürlüğünü, Türksat’ı kimin bombalayacağını ayarlamış.



Cumhurbaşkanı’na suikast düzenleyecek ekibi ayarlamış. Bazı bakan ve siyasetçileri derdest edecek ekibi ayarlamış. Genelkurmay Başkanlığını basacak ekibi belirlemiş. Akıncı Üssü’nü darbe yapmak için her türlü ihtimale göre belirlemiş. Kimler hangi görevlere getirilecek,

kimler tutuklanacak, kimler görevinden uzaklaştırılacak.. hepsini tek tek hazırlamış.

Ancak, İstanbul’a atadığı sıkıyönetim komutanını ayarlayamamış. Daha doğrusu kendileri ile hiçbir iltisakı ve irtibatı olmayan birini İstanbul’a sıkıyönetim komutanı olarak atamış. Evet evet, bu durum mahkeme kararıyla belgelendi. Darbe başarılı olsaydı İstanbul’a atanacak sıkıyönetim komutanı Fetullahçı birisi olmayacaktı.

Fetullahçı darbenin beyin takımı Yurtta Sulh Konseyi’nin üyesi darbeci Tuğamiral Sinan Sürer’in odasında ele geçirilen dokümanlarda Türkiye’yi iç savaşa sürükleyecek özel bir plan çıkmıştı.

Hainlerin “gizli, kişiye özel” 19 sayfalık antetli dokümanında İstanbul ile ilgili özel bir bölüm yer alıyor. “Seçimler Öncesinde, Esnasında ve Sonrasında İstanbul’u Kaosa Sokmak” başlıklı bölümünde katil amiral Sürer, aynen şu ifadeleri kullanıyor:

“Başlangıçta Taksim’e nazaran Ankara gibi geniş, düzenli caddelerin olduğu, göstericilerin saklanacağı ya da yola koyulacakları sokakları ya da kalabalık meydanları olmayan bir siyasi başkentte gösteriler organize etmenin imkânsız olduğunun biliniyor olması gerekir. Bu yüzden Ankara, yapılacak hesaplarda en son sırada gelmelidir. Ancak buna karşılık Ankara’da siyasi hareketliliğe paralel olarak baskın bir medya hareketliliği gereklidir. Eğer İstanbul’da şiddetli bir karmaşa yaratarak R.T. Erdoğan’a dengeyi kaybettirmek istiyorsak bu bölge, halkın çatıştırma girdabına sokulması için hazırdır.”

Darbeci amiralde ele geçirilen dokümanlarda, İstanbul haritası üzerinde rakamla kodlanan semtlerde yapılacak provokasyona ilişkin detaylı bilgiler yer alıyor.

“Haritadaki Mevcut Rakamların Açıklaması” başlığı altında İstanbul’un bazı semtlerinde planlanan provokasyonlar şöyle:

- “Bölge (Okmeydanı-Şişli) bir kafeden başlanabilir (Koza Caddesi), sonra Koçtepe bölgesine uzanan kültür, gençlik, hukuk merkezleriyle devam edilir. Polisin kolaylıkla kontrol altına alamayacağı bölgede büyük bir kalabalığı hareket ettirmek mümkündür.”

-”Küçük Armutlu Mahallesi ve Sarıyer bölgesine uzanıyor, devrimciler genellikle bu bölgelerde oturuyor. Oturanların çoğunluğu Sivas ve Tokat’ta oturan Alevilerdir. İntikam almak isteyen bir kitle ve harekete geçirilmeleri mümkündür.”

-”Maltepe bölgesinin bir parçası olan Gülsuyu Mahallesi, orada kendini devrimci diye addedenlerin teftiş noktaları mevcuttur. İyi düzeyde silahlıları, sorunları geliştirmek ve rekabeti sürdürmek için onlarla bağlantı kurma vesilesi ve birleştirilme imkânı mevcuttur.”

-”Demirkapı Mahallesi, orada Karanfil isimli bir kültür merkezi mevcuttur. ‘Karanfil’ kelimesi, orada hareketlilikleri düzenlemek için kullanılacak gizli kelimedir. Bu bölge daha önce İstanbul’daki eylemlerde kullanılmıştır. Çok sayıda mahalleyle içe içe girmiş olmasından dolayı korumak mümkündür. Çok sayıda kişiyi kargaşa yaratmak için harekete geçirmek üzere bağlantı kurmak mümkündür.”

-”Mustafa Kemal Mahallesi, oradaki herhangi bir hareketlilik Ümraniye Mahallesi’ne uzanır, eğer orası alevlenirse Erdoğan kontrolü tamamen yitirir.”

-”Beyoğlu Bölgesi, bu bölgede birçok mıntıka bulunmaktadır (Çukur Mahallesi, Hacı Mahallesi, Hacıhüsrev Mahallesi, Hacıahmet Mahallesi, Dolapdere Mahallesi). Protestocular-devrimciler bu semtleri polisle çatışmaları esnasında manevra alanı olarak kullanmaktadır. Bu semtleri hareketlendirmek imkân dâhilindedir.”

Evet, darbeci hainler İstanbul konusunda bu kadar kapsamlı çalışmış, ancak İstanbul’a atanacak sıkıyönetim komutanı konusunda hiç çalışmamış. Gerçekten de bu Fetullahçılar zekâ yoksunu değil mi sizce?

#FETÖ
#İstanbul
5 yıl önce
Fetullahçılar gerçekten zekâ yoksunuymuş!
“Almanlar et başında”
Varsıllar vergi ödemesin!
Amerikan Evanjelizminin Trump’la imtihanı
Genişletilmiş teröristan projesi böyle çöktü
İsrail’le ticaret ve Deutsche Welle