|

5 günlük İstanbul hava durumu ve meteorolojik görünüm

İstanbul hava durumu raporları açıklandı. Bugün havanın nasıl olacağını merak eden vatandaşlar Meteoroloji tarafından gelecek olan açıklamaya odaklandılar. Yapılan son değerlendirmelere ve 5 günlük İstanbul hava durumu tahminlerine göre bugün aralıklı olarak sağanak yağışlar bekleniyor.

Yeni Şafak
09:06 - 22/10/2018 Pazartesi
Güncelleme: 09:09 - 22/10/2018 Pazartesi
Diğer
Hava durumu tahminlerine göre İstabul'da aralıklı olarak sağanak yağışlar görülecek.
Hava durumu tahminlerine göre İstabul'da aralıklı olarak sağanak yağışlar görülecek.

Meteoroloji’den beklenen hava durumu tahminleri geldi. Yurdun büyük bir bölümünde etkili olacak sağanak yağışlar zaman zaman kendini İstanbul’da da gösterecek.

5 günlük İstanbul hava durumu tahminleri Yeni Şafak’ta

Yeni Şafak tarafından özel olarak hazırlanmış hava durumu tahminlerine aşağıdaki bağlantılar üzerinden ulaşabilirsiniz.

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu; Marmara'nın kuzeydoğusu, Akdeniz, Batı Karadeniz'in kıyı kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz, Malatya dışında Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi ile Yalova çevreleri ve Kırklareli'nin kıyı, Balıkesir ve Bursa'nın kuzey kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Rize ve Bitlis çevreleri ile Artvin'in kıyı, Diyarbakır'ın kuzeydoğu ve Muş'un güney kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI:
Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey, Güneydoğu kesimlerde güney ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Rize ve Bitlis çevreleri ile Artvin'in kıyı, Diyarbakır'ın kuzeydoğu ve Muş'un güney kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım tehlikesi ve yağış anında kuvvetli rüzgar vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar bölgenin kuzeydoğusu ile Yalova çevreleri ve Kırklareli'nin kıyı, Balıkesir ve Bursa'nın kuzey kesimlerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BURSA °C, 22°C

Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar kuzey kesimleri aralıklı sağanak yağışlı

ISTANBUL °C, 20°C

Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak yağışlı

KIRKLARELI °C, 18°C

Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar kıyı kesimleri aralıklı sağanak yağışlı

SAKARYA °C, 21°C

Parçalı ve çok bulutlu

#İstanbul
#Hava durumu
#Meteoroloji
5 yıl önce
default-profile-img