|

Alanyaspor Beşiktaş maçı canlı izle! Beşiktaş liderlik için sahada!

Alanyaspor Beşiktaş maçını canlı izlemek için haberimizi inceleyebilirsiniz. Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında Beşiktaş deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşıyor. Başakşehir’in puan kaybettiği haftada 3 puan için sahaya çıkıyor. Beşiktaş bu maçı kazanırsa liderlik koltuğuna oturacak. İşte Alanyaspor Beşiktaş maçı canlı izleme bilgileri.

Yeni Şafak
15:02 - 23/01/2017 Pazartesi
Güncelleme: 15:09 - 23/01/2017 Pazartesi
Diğer

Alanyaspor Beşiktaş maçını canlı izleme bilgilerini sizler için hazırladık. Alanyaspor kendi evinde geçen senenin şampiyonu Beşiktaş'ı ağırlıyor. Süper Lig'de Beşiktaş ise maçı kazandığı takdirde lider konuma geçecek. Hazırlıklarını tamamlayan ve moral olarak üst seviyede olan Beşiktaş, maça mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak. İşte Alanyaspor Beşiktaş maçı canlı izleme bilgileri.




Beşiktaş, seriyi sürdürme peşinde


Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'un karşısına çıkacak.



Aytemiz Alanyaspor ile Beşiktaş arasındaki karşılaşma saat 20.00'de Bahçeşehir Okulları Arena'da oynanacak. Mücadeleyi hakem Alper Ulusoy yönetecek.



Ligin geride kalan 17 haftasında topladığı 38 puanla zirve iddiasını sürdüren siyah-beyazlı takım, son 2 haftada yakaladığı galibiyet serisini sürdürmeye çalışacak. 15. haftada Kasımpaşa'ya deplasmanda 2-1 mağlup olan Beşiktaş, sonraki 2 maçta Gaziantepspor'u 1-0 ve Osmanlıspor'u 2-0 yendi.



- Savunması formda


Siyah-beyazlı takım, son haftalarda başarılı savunmasıyla dikkati çekiyor.



Resmi maçlardaki son golünü Ziraat Türkiye Kupası'nda Boluspor'a 1-1 berabere kalarak alan Beşiktaş, ardından yaptığı 4 maçta kalesini gole kapadı. Siyah-beyazlı ekip, lig ve kupadaki ikişer maçta gol yemedi.



- Hücumdaki güç Cenk Tosun ile Talisca


Beşiktaş'ın hücumdaki en önemli oyuncuları yine Cenk Tosun ile Anderson Talisca olacak.



Sakatlığının ardından görev aldığı iki resmi maçta da gol atmayı başaran Talisca ile ligdeki son 4 karşılaşmada 4 gol bulan Cenk, Aytemiz Alanyasporkarşısında da takımlarının galibiyeti için gol arayacak.



- Hutchinson, kart sınırında


Beşiktaş'ın önemli oyuncularından Atiba Hutchinson, sarı kart sınırında görevini yapmaya devam ediyor.



Orta sahada savunmaya dönük başarılı oyunuyla dikkati çeken tecrübeli oyuncu, gördüğü 3 sarı kartla sınırda bulunuyor. Hutchinson, yarınki karşılaşmada kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek ve 19. haftadaki Atiker Konyaspor mücadelesinde forma giyemeyecek.



İstatistikler


  • Beşiktaş'ın Alanyaspor'u 4-1 yendiği ilk hafta maçı, iki takım arasındaki ilk lig maçıydı.
  • Cenk Tosun, Alanyaspor'a karşı oynadığı maçta iki gol atıp bir de asist yapmıştı.
  • Alanyaspor ligin en fazla gol yiyen takımı (34). Alanyaspor, 17 maçının 10'unda kalesinde ikiden fazla gol gördü.
  • Beşiktaş (13) ise Başakşehir'in (11) ardından bu sezon en az gol yiyen ikinci takım. Siyah beyazlılar, son sekiz deplasman maçının beşinde kalesini gole kapatmayı başardı.
  • Beşiktaş, lige yeni yükselen takımlarla oynadığı son 21 maçı kaybetmedi (16G 5B), son dokuz maçı da kazandı. Beşiktaş, en son 20 Nisan 2013'te Akhisar'a 4-1 yenilmişti.
  • Alanyaspor, evindeki son üç lig maçını kazanamadı (1B 2M).
  • Alanyaspor, bu sezon maçlarında en fazla gol atılan takım (toplam 58 gol). Ancak Alanyaspor'un iç sahada oynadığı dokuz maçın beşinde karşılıklı gol olmadı.
  • Beşiktaş (95), Galatasaray'ın (102) ardından ligin en fazla isabetli şut atan ikinci takımı. Alanyaspor (82) ise Trabzonspor'un da ardında dördüncü sırada yer alıyor.
  • Beşiktaş (%84,7) ve Alanyaspor (%78,9), pas isabetinde ligde en yüksek yüzdeye sahip ikinci ve dördüncü takım konumunda (Galatasaray ilk, Fenerbahçe üçüncü sırada).
  • Beşiktaş, ilk 30 dakikalarda ligin en fazla gol atan takımı (10). Alanyaspor da Gaziantepspor'la birlikte ilk yarım saatlik dilimlerde en fazla gol yiyen iki takımdan biri (10).
  • Alanyaspor (%45,3) ligde hava topu kazanma oranı en düşük takım; Beşiktaş ise bu sezon ligde kafayla en fazla gol atan takım (7).
  • Ligde yalnızca Mustapha Yatabare ve Welliton (10), Vagner Love'dan (9) daha fazla net gol fırsatı kaçırdı.
  • Ricardo Quaresma, Süper Lig'de akan oyunda en fazla orta yapan (95) ve en fazla isabet kaydeden (20) oyuncu.
  • Anderson Talisca, oynadığı son üç lig maçında dört gol attı.
  • Cenk Tosun, son dört lig maçında dört gol attı.
  • Vagner Love, son yedi lig maçında altı gol attı.

İSTATİSTİKLER


#Alanyaspor
#Beşiktaş
#Canlı izle
7 yıl önce