IBS Ramazan'da Habeşistan'da

Uluslararası İşbirliği ve Yardımlaşma Derneği IBS, bu sene de Etiyopya’nın iki bölgesinde her gün iftar ve sahur yemeği dağıtımı yapacak. Habeşistan’ın en muhtaç bölgelerinde yapılacak sıcak yemek dağıtımlarından özellikle yetimlerin ailelerine öncelik verilecek.

Uluslararası İşbirliği ve Yardımlaşma Derneği IBS

Ramazan Aylarında Habeşistan’da iftar ve sahur yemeği dağıtımlarını geleneksel hale getiren Uluslararası İşbirliği ve Yardımlaşma Derneği IBS, bu sene de Etiyopya’nın iki bölgesinde her gün İFTAR ve SAHUR yemeği dağıtımı yapacak. Habeşistan’ın en muhtaç bölgelerinde yapılacak sıcak yemek dağıtımlarından özellikle yetimlerin ailelerine öncelik verilecek.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2019/04/30/05/19/resized_cf897-cdf093f9ibsramazan2.jpg

Uluslararası İşbirliği ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Sever, “Sıcak yemek pişiremediğimiz, bizden yardım talebinde bulunan 6 bölgede de 1920 aileye 1 ay yetecek Ramazan erzak yardımı yapacağız. 1 erzak paketimizin maliyeti 120 TL olarak hesaplandı” dedi

Dernek yetkilileri 2019 Ramazan ayında hayırseverleri Habeşlilerin İFTAR ve SAHUR sofralarındaki dualarına ortak etmek istediklerini belirterek, hayırsevere teşekkür ettiler.