Tüm dünya vahşi yamyamı arıyordu: Türk çalışan yakalattı

Kanada'da kedileri öldürdüğü videolarıyla tanınan cani Luka Rocco Magnotta bir Türk sayesinde yakalandı. Yavru kedileri öldürdüğü videolarını Facebook'ta yayınlayan Magnotta'nın yaptıkları korku filmlerini aratmıyor.

Haber Merkezi Diğer
Vahşi katili Türk çalışan yakalattı.

Kanada'da kedileri öldürdüğü videolarıyla tanınan cani Luka Rocco Magnotta bir Türk sayesinde yakalandı. Yavru kedileri öldürdüğü videolarını Facebook'ta yayınlayan Magnotta'nın yaptıkları korku filmlerini aratmıyor.

VAHŞİ VİDEOLAR PAYLAŞTI

Facebook'ta 70'ten fazla hesabı bulunan Magnotta evdeki pitonuna kedi yedirdiği veya birkaç kedi yavrusunu plastik torbayla boğduğu videoları sosyal medyada paylaşmıştı.

Magnotta son olarak Çinli arkadaşını öldürmüştü. Kamera kayıtlarından kaldığı yer tespit edilen Luka Rocco Magnotta’nın evinde yapılan aramalar sırasında binanın arkasında kol ve bacakları olmayan bir ceset bulundu.

TÜRK ÇALIŞAN YAKALATTI

Magnotta Berlin'de gittiği bir cafede Türk çalışanın dikkati sayesinde yakalandı. Kafe çalışanı olan Türk vatandaşı Kadir Anlayışlı, Magnotta'yı tanıyarak polise haber verdi. Polis ise Magnotta’nın bulunduğu kafeye gelerek sonunda onu tutukladı. Polis, Magnotta’nın yakalanması sırasında herhangi bir zorluk çıkarmadığını, önce sahte isim vermeyi denediğini ama sonunda "Beni yakaladınız!" dediğini aktardı.

FOTOĞRAF 25
Denizli'deki vahşi cinayette dehşete düşüren detaylar: Ateşe verip taş toprakla doldurtmuş
Denizli'de beş gün önce kaybolan iki gencin cansız bedenleri aramaların yapıldığı su kuyusunda 45 saatlik çalışmanın ardından bulundu. Cesetler 30 metrelik su kuyusundan çıkarılarak Adli Tıp Morguna kaldırılırken vahşi cinayetin detayları da belli oldu. Ormanlık alanda buluştuğu iki genci öldürdükten bir gün sonra gelip cesetlerini kuyuya atan zanlının, daha sonra ateşe verdiği kuyuyu 8 kişi tutup taş toprakla doldurttuğu ortaya çıktı.

FOTOĞRAF 9
15 yaşındaki Kezban'ın sır ölümü: Cansız bedeni günler sonra bulunmuştu, ölüm nedeni araştırılacak
Bursa'nın Karacabey ilçesinde mevsimlik işçi olan ailesiyle kaldığı çadırdan ayrıldıktan 14 gün sonra tarlada ölü bulunan Kezban Sakcak'ın (15) cenazesi ailesine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürerken, Sakcak'ın ölüm nedeni, otopsi sonucunda belli olacak.