Altın fiyatlarının yönü yukarı döndü

Altın fiyatlarında dalgalı seyir devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda peş peşe rekor kırarak tarihi seviyelere çıkan ve ardından düşüşe geçen altının yatırımcısı 21 Aralık sabahında gram altının fiyatının ne kadar olduğunu, çeyrek altının kaç liradan satıldığını merak etmeye başladı. Peki altın fiyatlarında son durum nasıl? 21 Aralık 2020 Pazartesi anlık güncel altın kuru fiyatları merak ediliyor. İşte 21 Aralık 2020 Pazartesi altın fiyatları...

Haber Merkezi Yeni Şafak
Altın fiyatları merak ediliyor.

Güncel altın fiyatları ile ilgili son gelişmeleri yakından takip edenler özellikle altın gram alış satış fiyatlarını sorguluyor. Altın fiyatlarında yaşanan değişimler yatırımcısı ve vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor.

İşte 21 Aralık altın alış satış fiyatları Altının ana para birimleri karşısındaki performansını gösteren altın endeksi kaç TL oldu?

GRAM ALTIN FİYATI NE KADAR?

467,44

469,47

ÇEYREK ALTIN KAÇ TL?

748,87

765,46

18 Aralık altın fiyatlarında son durum

YARIM ALTIN FİYATI

1.493,57

1.531,31

CUMHURİYET ALTINI

2.996,56

3.053,32

FOTOĞRAF 10
Anne yadigarı eve yıllar sonra gidince fark etti: 'İnşallah altın vardır' diye espri yaptım
Eskişehir'de yaşayan Mehmet Ateş, eski günleri yad etmek için girdiği anne ve babasına ait Bilecik'in İnhisar ilçesindeki eski evde toprağa gömülmüş küpün içinde üzüm pekmezi buldu.

FOTOĞRAF 11
Altın alınır mı, satılır mı? Uzmanından altında kritik tavsiye
Koronavirüse karşı aşının geliştirilmesinin ardından düşüşe geçen altın fiyatları yatırımcısının da kafasını karıştırıyor. Geçtiğimiz ay 535 liraya kadar çıkan gram altın şimdilerde ise 460 liradan işlem görüyor. Altın fiyatlarında yaşanan inişli çıkışlı hareket sonrası yatırımcılar altın alınır mı satılır mı? sorusunun cevabını ararken uzmanlar ise altın alacaklara kritik bir tavsiyede bulunuyor.


FOTOĞRAF 8
Dakika başı değişiyor: Çeyrek altının fiyatı bir senede 425 TL arttı
Son günlerde altın fiyatlarındaki artışlar hakkında değerlendirmelerde bulunan Sarraf Mustafa Zağlı, “Vatandaşlar 10 dakika önce sordukları fiyata altın alamıyorlar” dedi.