Altın fiyatlarında aşağı yönlü hareketlilik

Altın alarak yatırımlarını korumak isteyen vatandaşlar, altın fiyatlarındaki son gelişmeleri öğrenmek istiyor. Altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın ve gram altın fiyatları ne kadardan alınıp satılıyor? sorusu araştırılıyor. İşte 27 Ocak 2021 Çarşamba altın rakamları...

Haber Merkezi Yeni Şafak
Altın fiyatları merak ediliyor.

Altın fiyatları küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bir dönem yükseliş bir dönem düşüş gösteren sarı metalin anlık değişimi nedeniyle vatandaşlar canlı ve güncel rakamları öğrenmek istiyor. 500 TL’nin altına düşen gram altın fiyatının ardından altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 27 Ocak 2021 Çarşamba günü gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç TL'den alınıp satılıyor? İşte cevabı

GRAM ALTIN NE KADAR?

ALIŞ: 441,7280

SATIŞ: 441,8330

ÇEYREK ALTIN KAÇ TL?

ALIŞ: 720,00

SATIŞ: 730,00

Altın fiyatları bugün ne kadar?

YARIM ALTIN FİYATI

ALIŞ: 1.439,00

SATIŞ: 1.461,00

CUMHURİYET ALTIN FİYATI

ALIŞ: 2.915,00

SATIŞ: 2.959,00

FOTOĞRAF 9
Altın fiyatlarının yükselişe geçeceği kritik tarih
Yeni yılın başlamasıyla birlikte altında yaşanan düşüş vatandaşların altına olan ilgisini artırırken, uzmanlar altındaki yükselişin ABD Başkanı Biden'in göreve başlamasıyla başlayacağını söyledi.

FOTOĞRAF 24
İnternetten altın alırken dikkat: Uzmanlar bile ayırt etmekte zorlanıyor
Gaziantep Kuyumcular Odası Başkanı Sedat Özdinç, yeni yıl nedeniyle internetten yapılan indirimli altın ve pırlanta satışlarına karşı vatandaşları uyardı. Özdinç, indirimli olarak alınan altınların düşük ayarlı veya boyanmış bakır olduğunu belirterek, "İnternetten kurumsal firmalar dışında alışverişten uzak durarak, dolandırılmaktan kurtulursunuz" dedi.

FOTOĞRAF 8
Mutasyon altın fiyatlarını da hareketlendirdi: Altın fiyatları yükseldi
Ons altın virüsün mutasyona uğramasıyla yükseldi. İç piyasada dolar/TL paritesindeki düşüşe bağlı olarak gram altın 468 lira, çeyrek altın ise 770 liradan satılıyor.