Altın eriyor

Pandemi sürecinden direkt olarak etkilenen altın fiyatları gelen aşı haberleri ile beraber ani bir düşüş yaşamıştı. Bu kapsamda gram fiyatı 420 TL bandında seyreden altının gün içerisinde yaşadığı iniş ve çıkışlar yatırımcıların merak konusu haline geliyor. Peki yarım, çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar? İşte son dakika altın fiyatları ve canlı rakamlar…

Haber Merkezi Yeni Şafak
Altın fiyatlarında düşüş devam ediyor.

Piyasaların kalbinin attığı Kapalıçarşı’dan altın fiyatları ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Pandemi süreci altın fiyatları üzerinde ciddi artışa sebep oldu. Kasım ayında gelen aşı haberleri ise, altın fiyatlarını düşüşe geçirdi. Yeni yılda da düşüş eğilimi göstermeye devam eden altının gram fiyatı bu sabaha 419 liradan başladı. Peki, altın fiyatları bugüne nasıl başladı?

GRAM ALTIN NE KADAR?

ALIŞ: 419,53

SATIŞ: 419,61

ÇEYREK ALTIN KAÇ TL?

ALIŞ: 684,00

SATIŞ: 695,00

Altın fiyatları gerilemeye devam ediyor

YARIM ALTIN FİYATI

ALIŞ: 1.368,00

SATIŞ: 1.389,00

CUMHURİYET ALTINI FİYATI

ALIŞ: 2.811,00

SATIŞ: 2.854,00

FOTOĞRAF 8
Uzmanından çok konuşulacak tahmin: Çeyrek altın bin 100 TL'yi bulabilir
2020 yılında yükselen altın fiyatları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Sarraf Mustafa Zağlı, en çok satılan altının gram altın olduğunu söyleyerek, “2021 yılında çeyrek altın bin 100 TL'yi bulabilir” dedi.

FOTOĞRAF 24
İnternetten altın alırken dikkat: Uzmanlar bile ayırt etmekte zorlanıyor
Gaziantep Kuyumcular Odası Başkanı Sedat Özdinç, yeni yıl nedeniyle internetten yapılan indirimli altın ve pırlanta satışlarına karşı vatandaşları uyardı. Özdinç, indirimli olarak alınan altınların düşük ayarlı veya boyanmış bakır olduğunu belirterek, "İnternetten kurumsal firmalar dışında alışverişten uzak durarak, dolandırılmaktan kurtulursunuz" dedi.

FOTOĞRAF 8
Mutasyon altın fiyatlarını da hareketlendirdi: Altın fiyatları yükseldi
Ons altın virüsün mutasyona uğramasıyla yükseldi. İç piyasada dolar/TL paritesindeki düşüşe bağlı olarak gram altın 468 lira, çeyrek altın ise 770 liradan satılıyor.