Altın fiyatları bugün ne kadar? 6 Ekim altın fiyatlarında son durum

Haftanın üçüncü gününde altın fiyatları son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Ekim ayında anlık grafiği sürekli değişen sarı metale yoğun ilgi sürüyor. Kuyumculara gitmeden önce ellerindeki değerli metalin canlı ve güncel rakamlarını öğrenmek isteyen Kapalıçarşı’dan anlık bilgileri araştırıyor. Peki altın fiyatları ne kadar oldu? 6 Ekim bugün cumhuriyet, yarım, gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu?

Haber Merkezi Yeni Şafak
Altın fiyatları merak ediliyor.

Ekim ayına girilmesi ile birlikte altın fiyatları hakkındaki son dakika gelişmeleri takibi sürmeye devam ediyor. Kapalıçarşı'dan gelen canlı ve güncel rakamlar bu noktada önem kazanırken alış ve satış fiyatları dengesi de merak ediliyor. Peki; altın fiyatları ne kadar oldu? 6 Ekim 2021 bugün yarım, gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar, kaç TL?

GRAM ALTIN NE KADAR?

ALIŞ(TL) 500,72

SATIŞ(TL) 500,83

ÇEYREK ALTIN KAÇ TL?

ALIŞ(TL) 812,00

SATIŞ(TL) 826,00

Altının gramı ne kadar, altın fiyatları kaç TL? İşte 5 Ekim altın fiyatları

YARIM ALTIN FİYATI

ALIŞ(TL) 1.625,00

SATIŞ(TL) 1.652,00

CUMHURİYET ALTIN FİYATI

ALIŞ(TL) 3.235,00

SATIŞ(TL) 3.291,00

FOTOĞRAF 8
Altına yatırım yapanlar dikkat: Fiyatlardaki düşüşle ilgili uzman isimden önemli açıklama geldi
Altın fiyatları, ABD tarım dışı istihdam verisi sonrasında bir ayın en düşük seviyesine gerilemesinin ardından uzmanlar altın yatırımcılarının tedirgin olacağı bir durumun olmayacağını söyledi.

FOTOĞRAF 7
Gram altında 540 TL tahmini: Vatandaşlar gram ve yarım gram altına yöneldi
Düğün sezonun açılması ile birlikte kuyumcularda yoğunluklar başladı. Düğünde takı takmak isteyen vatandaşlar altın fiyatlarının yüksek bantlarda olması sebebiyle gram ve yarım gram altınlara yöneldi.

FOTOĞRAF 7
Altın fiyatlarındaki düşüş kuyumcuları hareketlendirdi
Son günlerde altının gram fiyatlarında yaşanan düşüş dolayısıyla kuyumcularda belirgin bir hareketlenme gözleniyor. Özellikle pandemi sonrası ilk kez gurbetçilerin yoğun bir şekilde memleketlerine gelmesi ile piyasalar tekrar eski hareketli günlerine döndü.