Altın fiyatlarında haftanın ilk gününde hareketlilik: Bugün gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç TL?

Son günlerde uluslararası piyasalardaki hareketliliğin etkisiyle inişli çıkışlı bir seyir izleyen altın fiyatları geçtiğimiz haftayı yükselişte tamamladı. Sarı metali canlı takip eden milyonlarca kişi 'Bugün gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç TL?' sorusuna yanıt arıyor. 18 Ekim Cumhuriyet, yarım altın fiyatları kaç TL? İşte son dakika altın fiyatları...

Haber Merkezi Yeni Şafak
Altın fiyatları merak ediliyor.

18 Ekim Pazartesi gününün ilk saatleri itibariyle altındaki hareketlilik araştırma konusu oldu. Yatırım planı olanlar ve hediyelik olarak altın almayı düşünenler, 'Bugün gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç TL?' sorusuna yanıt arıyor. Haftanın ilk gününde, henüz piyasalar açılmadan araştırılmaya başlanan “18 Ekim Cumhuriyet, yarım altın fiyatları kaç TL?” sorusu haberimizde yanıt buluyor. İşte 18 Ekim Pazartesi altın fiyatları

GRAM ALTIN NE KADAR?

ALIŞ(TL) 526,54

SATIŞ(TL) 526,65

ÇEYREK ALTIN KAÇ TL?

ALIŞ(TL) 850,00

SATIŞ(TL) 869,00

Altın fiyatları coştu: 15 Ekim gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç TL?

YARIM ALTIN FİYATI

ALIŞ(TL) 1.699,00

SATIŞ(TL) 1.736,00

CUMHURİYET ALTINI FİYATI

ALIŞ(TL) 3.384,00

SATIŞ(TL) 3.462,00

FOTOĞRAF 9
Kuyumcular evlenecek çiftleri uyarıyor: Son zamanlarda bu duruma çok sık rastlıyoruz
Kuyumcular yeni evlenen çiftleri, düğünlerinde takılabilecek sahte altınlara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Karşılarına son zamanlarda sahte altınlarla ilgili birçok haber çıktığını kaydeden Emre Duru "Gelin ve damat düğün bitip evlerine gittikten sonra altınlarını bozdurmak istediklerinde hüsrana uğramamak için bu konuda oldukça dikkatli olmalıdırlar" dedi.


FOTOĞRAF 7
Üç bin TL ve altın kazanmak için sofraya oturdu: Kaybedince 640 TL hesap ödedi
Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bir restoranda 3 bin TL ve çeyrek altın kazanmak için çağ kebabı yeme yarışmasına katılan amca-yeğen, yarışmayı kaybedince yedikleri kebaplara 640 TL ödemek zorunda kaldı. Kebabın lezzetini beğenen ikili, 4 bin 200 TL ve çeyrek altına çıkan hediye çekini kazanmak için yeniden yarışmaya katılacaklarını söylediler.

FOTOĞRAF 8
Eskiden gariban yemeğiydi şimdi lüks hale geldi: Altın çağını yaşıyor
Eskiden gariban yemeği olan ancak son dönemde lüks hale giren şırdan, altın çağını yaşıyor. 5. Uluslararası Adana Lezzet Festivali öncesi şırdanda ürün bolluğu yaşanıyor.

FOTOĞRAF 12
Her gün evde bir gram altın elde ediyorlar: İki özel güvenlik görevlisi internetten öğrendi
Antalya'da Cemil Şahin ve Haluk Arlı, evlerinde elektronik atıklardan altın, gümüş, paladyum ve bakır elde ediyor. Elektronik atıklardaki metalleri ayrıştırıp, sıvı haline getiren ikili, her gün en az bir gram altın elde ediyor.

FOTOĞRAF 7
Siirt fıstığı iç piyasada 90, dış piyasada ise 120 liraya satılıyor: Fiyatı altınla yarışıyor
Siirt'te kuraklık nedeniyle fıstıkta bu yıl rekoltenin düşük olmasından dolayı fiyatlar arttı. Kentte yıllardır kuyumculuk yapan Cahit Özçelebi, fıstıklarda artan fiyatların altınla yarıştığını dile getirdi.