Altında tarihi zirve: 15 Kasım gram altın ve çeyrek altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor

Altın rekor kırmaya devam ediyor. Haftanın ilk işlem gününde altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Ekonominin merkezinde yer alan sarı metal alış ve satış dengesi hem sabah saatlerinde hem de gün içerisinde önem taşıyor. Peki 15 Kasım Pazartesi bugün cumhuriyet altını ve yarım altın fiyatı ne kadar, çeyrek altın ve gram altın kaç liradan alınıp satılıyor? İşte altın fiyatları ile ilgili son rakamlar...

Haber Merkezi Yeni Şafak
Altın fiyatları merak ediliyor.

Altın fiyatları ile ilgili alış satış verileri sabah saatleri itibarıyla araştırılmaya başlandı. Hem hediyelik eşya olarak hem de yatırım aracı olarak kabul edilen sarı metal canlı rakamlar bu noktada merak ediliyor. 15 Kasım Pazartesi bugün cumhuriyet, yarım, çeyrek ve gram altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte altın fiyatları

GRAM ALTIN NE KADAR?

ALIŞ(TL) 600,42

SATIŞ(TL) 600,72

ÇEYREK ALTIN KAÇ TL?

ALIŞ(TL) 955,00

SATIŞ(TL) 983,00

FOTOĞRAF 8
Altın fiyatları kritik seviyede: 13 Kasım altın fiyatlarında bir rekor daha kırıldı, resmen zirveyi gördü
Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşanmaya devam ediyor. Altın fiyatları yükseliyor, gram altın bir kez daha zirveyi gördü. Kritik sınır aşıldı. Milyonlarca vatandaş 'altın fiyatları ne kadar oldu?' 'Cumhuriyet, yarım, çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL' sorularının yanıtını merak ediyor.


YARIM ALTIN FİYATI

ALIŞ(TL) 1.910,00

SATIŞ(TL) 1.975,00

CUMHURİYET ALTINI FİYATI

ALIŞ(TL) 3.820,00

SATIŞ(TL) 3.935,00

FOTOĞRAF 7
Altının gram fiyatı 600'e çıkınca onun da artık yanına yaklaşılmıyor
Altının gram fiyatı 600'e çıkınca her gelinin hayalini süsleyen 2 hazır bilezik, bir gerdan, yüzük ve küpelerden oluşan coğrafi işaretli Trabzon hasır setinin fiyatı da 320 bin TL'ye yükseldi.

FOTOĞRAF 10
Kuyumcularda yeni dönem: Dükkanların raflarını süsleyen sahte altınlar yasaklanıyor
Artık sahte altınların kuyumcu tezgahlarından kaldırılacağını belirten Ankara Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Hasan Hüseyin Çavuşculu, “Hırsızları yanıltmaya yönelik kuyumcu dükkanlarının raflarını süsleyen sahte altınlar yasaklanıyor” dedi.

FOTOĞRAF 8
Vatandaş kuyumcuya koşuyor: Altın alınır mı, altını bozdurmak güvenli mi?
Dolar kurundaki yükselişle birlikte altın fiyatları rekor tazelerken bozdurma talebinin arttığını belirten kuyumcular, yatırımda altının güvenli liman olduğunu ve yükselişin devam etmesini beklediklerini aktardı.