Bakan Bilgin: EYT düzenlemesini bu hafta açıklayacağız

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin EYT düzenlemesinin seçim sonrasına kaldığı iddialarını yalanlayarak "Yok öyle bir şey. Bu hafta açıklayacağız." dedi. Bakan Bilgin, yaş şartı olup olmayacağının da o gün açıklanacağını belirtti.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen Kabine Toplantısı sonrası basın mensuplarının EYT düzenlemesine ilişkin sorularını yanıtladı.

  • Bilgin, "Seçim sonrasına kaldı gibi iddialar hakkında ne diyorsunuz?" sorusuna "Yok öyle bir şey. Bu hafta açıklanacak." yanıtını verdi.

Bakan Bilgin, yaş şartına ilişkin soru üzerine, "O gün açıklanacak." dedi.

FOTOĞRAF 18
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan EYT, memur ve emekli zammıyla ilgili önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yılın son kabine toplantısının ardından yaptığı konuşmanın büyük bir bölümünü ekonomi konusuna ayırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan enflasyon, EYT, emekli ve memur maaşlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizin kazancını, zenginliğini çalışanlar başta olmak üzere milletimizin her kesimine yansıtmakta kararlıyız." ifadelerini kullandı.

"Toplam değeri 1 trilyon dolar"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası açıklama yaptı. Karadeniz'deki doğalgaz çalışmalarıyla ilgili gelişmeyi aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Fatih Sondaj Gemimiz, Çaycuma-1 sondajında denizin 3 bin 23 metre altında 58 milyar metreküplük doğal gaz rezervini keşfetti. Bugünkü rakamla uluslararası piyasalarda karşılığı 1 trilyon doları bulmaktadır' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni müjdeyi verdi: Fatih Sondaj Gemisi 58 milyar metreküp rezerv keşfetti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Bugün sizlere verdiğimiz müjdeleri daha fazla geciktirmek istemiyorum. Enerjide dışa bağımlılığımızın azalması için yerli kaynaklarımızın kullanımını temel hedeflerimizden biri olarak belirledik. Fatih Sondaj Gemimiz, Çaycuma-1 sondajında denizin 3 bin 23 metre altında 58 milyar metreküplük doğal gaz rezervini keşfetti ' ifadelerini kullandı.