BMW’nin paylaşımında Gemlik detayı: 'TOGG’a nispet mi yapıyor' yorumları yapıldı

Alman otomotiv devi BMW, TOGG’un Gemlik rengini anımsatan ve TOGG’a benzemesiyle dikkat çeken modelini Gemlik sahilinde fotoğraf çekerek sosyal medya hesabında yayınladı. Paylaşımı gören Türk takipçiler ise, “Yoksa siz TOGG’a nispet mi yapıyorsunuz?” şeklinde yorumlar yaptı.

Haber Merkezi İHA
BMW’nin paylaşımında dikkat çeken Gemlik detayı

Alman otomotiv devi BMW, Gemlik rengini anımsatan yeni model aracını Almanya kurumsal sayfasında paylaştı.

16 plakanın kullanıldığı ve Gemlik sahilinde fotoğraflanan araç, Türkiye’nin yerli ve milli otomobili olan TOGG’a benzerliğiyle dikkat çekti.

'NİSPET Mİ YAPIYORSUNUZ?'

Paylaşıma takipçiler tarafından yapılan yorumlarda TOGG’a nispet yapıldığı ve Gemlik’te yapılan çekimlere vurgu yapıldı.

FOTOĞRAF 11
Togg'un renkleri belli oldu: Yerli otomobil Türkiye'nin güzelliklerinden ilham aldı
Türkiye'nin akıllı otomobili Togg, "Anadolu", "Gemlik", "Oltu", "Kula", "Kapadokya" ve "Pamukkale" isimlerini taşıyan "Türkiye'nin Renkleri" ile yollarda olacak.

Yeni Şafak muhabiri Türkiye'nin yerli otomobili Togg'u test etti
Türkiye'nin otomobili Togg, Gemlik kampüsünün kapısını gazetecilere açtı. Her 3 dakikada bir araç üretme kapasitesine sahip fabrikanın üretim hatları görüntülenirken, Yeni Şafak muhabiri Şuayip Alabay yerli otomobil Togg'u test etme fırsatı da buldu.

Yerli otomobil Togg'da seri üretim tam gaz devam ediyor: 227'nci araç banttan indi
29 Ekim'de Bursa Gemlik'teki fabrikada resmi açılış töreni gerçekleşen Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg'da seri üretim devam ediyor. Cumhuriyet Bayramı'nı taçlandıran açılışın yankıları hala sürerken 227'nci yerli otomobil fabrikada banttan indi.

Yerli otomobil TOGG'da yeni gelişme: Gerçek yol koşullarında test edildi
Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), sosyal medya hesabından yerli otomobilin test sürüşü görüntülerini paylaştı. Gerçek yol koşullarında test edilen TOGG'un görüntülerinin yer aldığı paylaşımda, 'Tüm güvenlik önlemlerimizi alarak gerçek yol koşullarında yaptığımız kullanıcı deneyimi testlerimiz planlarımız doğrultusunda devam ediyor.' ifadelerine yer verildi.