ÇAYKUR ikinci sürgün yaş çay alımlarına devam ediyor: 91 bin tona ulaştı

ÇAYKUR, ikinci sürgün yaş çay alımlarının hız kesmeden sürdüğünü duyurdu. Genel Müdürlükten yapılan açıklamada, tüm fabrikaların kapasite sınırında üretim yaptığı ve alımlarda herhangi bir aksama yaşanmadığı belirtildi.

ÇAYKUR.

ÇAYKUR Genel Müdürlüğü, ikinci sürgün yaş çay alımlarında tüm fabrikaların en üst limitlerde üretim faaliyetine devam ettiğini açıkladı.

Genel Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, çay alımlarının kapasite sınırları zorlanarak günlük yaklaşık 10 bin ton civarında yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, ikinci sürgün yaş çay hasadının sorunsuz bir şekilde başladığına işaret edilerek, "İkinci sürgün yaş çay alımlarımız, kapasite sınırlarımız da zorlanarak günlük yaklaşık 10 bin ton civarında seyretmektedir. Bugün itibarıyla ikinci sürgün yaş çay alımlarımız 91 bin ton seviyesine ulaşmış olup, tüm fabrikalarımız en üst limitlerde üretim faaliyetlerine devam etmektedir." ifadeleri kullanıldı.

"Ürünlerinizin garantörü konumundayız"

Üreticilere bu süreçte sabırlı olmaları gerektiği tavsiyesinde bulunularak, şunlar kaydedildi: