Haluk Bayraktar'dan Baykar iddialarına yanıt: 40 yıl önce bir matkapla kuruldu

Baykar CEO'su Haluk Bayraktar, BAYKAR'ın da içinde olduğu bazı şirketlerin kamulaştırılacağını iddialarına yanıt verdi. Haluk Bayraktar, "BAYKAR tek 1 matkapla kurulmuş bir firma. Biz tek 1 matkapla başladık, hayatımız freze torna tezgahlarında geçti. Yine bir freze tezgahı bulur çalışırız" dedi.

Haber Merkezi Diğer
Baykar CEO'su Haluk Bayraktar.

Haluk Bayraktar Baykar hakkındaki kamulaştırma iddialarına yanıt verdi. Resmi Twitter hesabında paylaşım yapan Bayraktar, "Bugüne kadar ne devletten ne bir bankadan tek bir kuruş kredi, hibe, nakit destek almadık. Yüksek teknolojilerimizin tamamını kazandığımızı bu alana yatırarak geliştirdik" ifadelerini kullandı.

Gündeme Dair Her Şey programında soruları yanıtlayan Haluk Bayraktar, "Baykar yaklaşık 40 yıl önce bir matkapla kuruldu. Tek bir matkap Bugüne kadar ne devletten ne bir bankadan tek bir kuruş kredi, hibe, nakit destek almadık. Yüksek teknolojilerimizin tamamını kazandığımızı bu alana yatırarak geliştirdik. Öz sermayemizle adım adım büyüdük" ifadelerini kullandı.

Selçuk Bayraktar Kılıçdaroğlu'nun Teknofest ziyaretini TVNET'te değerlendirdi: CHP'li vekillerin bize karşı sistematik iftiralarına sessiz kalıyor

Selçuk Bayraktar'dan Engin Altay'ın iddiasına yanıt: Eğer belgelerini ortaya koyamayacaksa kendisi hırsızdır
T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, TVNET canlı yayınında açıklamalarda bulundu. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın, 'Savunma sanayisine hizmet eden projeleri elbette destekleriz ancak hırsızlığa tabii ki müsaade etmeyiz' sözlerine ilişkin konuşan Bayraktar, 'Kimi kast ediyor? Şayet bizi kast ediyorsa o zaman koysun belgelerini ortaya. Eğer belgelerini ortaya koyamayacaksa kendisi öyle. Bizim bu işi siyasi mecraya çektiğimiz yok. Nedense bize siyasetten taş geliyor. Bunu anlayamıyoruz.' ifadelerini kullandı.