İmzalar atıldı: Tarım Kredi ürünleri bakkallarda da satılabilecek

Tarım Kredi Kooperatifi ürünlerinin KOOP Market adı altında bakkallarda da satılma işleminin protokol imzası gerçekleşti. İlk etapta 6 ilde hayata geçirilecek olan projede artık Tarım Kredi ürünleri KOOP Market adı altında bakkallarda da aynı fiyattan satılacak.

Haber Merkezi Diğer
Arşiv

Tarım Kredi Kooperatifi ürünleri bakkallarda da satılabilecek. Anlaşma sağlandı. Temel gıda ürünleri başta olmak üzere toplamda 132 ürünün satılacağı ifade edildi.

KOOP Bakkal dönemi başlıyor. Un, şeker yağ gibi temel gıda ürünleri başta olmak üzere 132 ürün artık Tarım Kredi Marketleri'ndeki aynı fiyattan bakkallarda da satılacak.

Tarım Kredi Kooperatifi ürünleri bakkallarda da satılabilecek. Anlaşma sağlandı. Toplamda 132 ürün satılacak.

FOTOĞRAF 13
Bakkallarda yeni dönem başlıyor: Artık bu ürünler de satışa sunulacak
Zincir marketler karşısında zor durumda kalan bakkallar için yeni dönem başlıyor. Mahalle bakkalları bundan böyle 'koop bakkal' yani bakkal kooperatifi oluyor. Gerçekleştirilecek projeyle beraber Tarım Kredi Kooperatifi mağazalarında satılan 120 ürün artık mahalle bakkallarında da satılabilecek. Yapılan bu yeni hamleyle vatandaşın ucuz ürüne daha kolay erişebilmesi hedefleniyor.

Özellikle bakkalların kredi başvuruları ile ilgili maddeler toplantının konusuydu. İlk aşamada bakkallardan yoğun bir talep geldiği ifade edildi.

ÜRÜNLER TARIM KREDİ İLE AYNI FİYATTAN SATILACAK

Ürünler Tarım Kredi Marketleri'nde hangi fiyattan satılıyorsa bakkallarda da aynı fiyattan satılacak. Bakkalın malı bittiğinde ise elektronik ortam üzerinden Tarım Kredi'den ürün talep edilecek ve tedarik sağlanacak.

6 PİLOT İL BELİRLENDİ

  • İlk etapta 6 ilde hayata geçirilecek olan projede, yıl sonuna kadar Trabzon, Sakarya, Yozgat, Tokat, Konya ve Ankara'da pilot uygulama kapsamında 250 bakkala bayilik verilecek.

FOTOĞRAF 39
Tarım Kredi Kooperatif Market yeni indirimli ürünler
Tarım Kredi Kooperatif Marketler temel ihtiyaç ürünlerinde 1-15 Kasım tarihleri arasında satılacak indirimli ürünleri açıkladı. İşte Tarım Kredi Market indirim listesi ve fiyatları...