Adana'da kaçakçılık operasyonu: 12 milyon makaron ele geçirildi

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri kaçak tütün bulunan depoya operasyon düzenledi. 12 milyon 150 bin tütün doldurulmuş makaron ele geçirildi. Depodaki zanlı tutuklandı.

Haber Merkezi AA
Foto/Arşiv

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, merkez Sarıçam ilçesi Çarkıpare Mahallesi'ndeki bir depoda kaçak sigara bulunduğunu belirledi.

Adrese baskın yapan ekipler, 12 milyon 150 bin tütün doldurulmuş makaron buldu.

Gözaltına alınan depodaki şüpheli H.D, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Beyoğlu'nda 3 katlı metruk binada çıkan yangın söndürüldü
Beyoğlu'nda 3 katlı metruk binada çıkan yangını itfaiye ekipleri söndürdü. Pürtelaş Hasan Efendi Mahallesi Fındıklı Yokuşu'nda, 3 katlı metruk binada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangını görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü. Söz konusu binada dört yıl önce çıkan yangında 2 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Bursa'da metro duvarına çarpıp otobüs durağına giren otomobildeki bir kişi yaralandı
Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, metro duvarına çarptıktan sonra otobüs durağına giren otomobildeki bir kişi yaralandı. Haluk A. idaresindeki otomobil, Davutdede Mahallesi Ankara Yolu Caddesi'nde, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle metro duvarına çarptıktan sonra kaldırıma çıkarak otobüs durağına girdi. İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Araçta bulunan Şenol K. yaralanırken, sürücü kazayı yara almadan atlattı. Yaralı olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Alkol muayenesinde 2,55 promil alkollü olduğu tespit edilen sürücünün ehliyetine el konuldu. Bu sırada sürücü ile polis ekipleri arasında tartışma yaşandı.

FOTOĞRAF 11
Türkiye’nin ilk süpersonik füzesi hedefi başarıyla vurdu: Gizli koz olarak tutuluyor
Yerli ve milli imkânlarla geliştirilen Türkiye'nin ilk havadan karaya süpersonik füzesi TRG-230-İHA, test atışında 100 kilometre mesafedeki hedefi tam isabet vurdu. Savunma tarafında kritik bir eşiğin daha aşıldığını dile getiren uzmanlar ise bu tip projelerin gizli koz olarak tutulduğuna dikkat çekiyor.