Akar'ı gülümseten tekmil

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Oğulpınar Hudut Karakolu'nda incelemelerde bulundu. Genelkurmay Başkanlığı, ziyaretle ilgili görüntüleri de paylaştı. Görüntülerde Vanlı bir askerin tekmil vermesi yer aldı. Akar, askerin tekmiline önce gülümsedi, sonra askerle sohbet etti.

Haber Merkezi IHA
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar hudut karakolunda incelemelerde bulundu.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Oğulpınar Hudut Karakolunda incelemelerde bulundu. Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’ın Hatay Oğulpınar Hudut Karakolunda inceleme ve denetlemelerde bulunduğu belirtildi. Genelkurmay Başkanlığı, ziyaretle ilgili görüntüleri de paylaştı.

Gülümseten tekmil

Genelkurmay Başkanlığı, ziyaretle ilgili görüntüleri de paylaştı. Görüntülerde Vanlı bir askerin tekmil vermesi yer aldı. Akar, askerin tekmiline önce gülümsedi, sonra askerle sohbet etti.


Orgeneral Akar sınır hattında

Hulusi Akar'a sınırda tekmil veren Mehmetçik
Sınır karakolunda Hulusi Akar'a tekmil veren Mehmetçik, Akar'ı ve yanındaki heyeti gülümsetti. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Hatay Oğulpınar Hudut Karakolu'nda dün inceleme ve denetlemelerde bulundu.


FOTOĞRAF 10
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar sınırdaki birlikleri denetledı
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile birlikte Hatay'daki çeşitli karakol, birlikler ve seyyar ilk yardım hastanesinde denetlemelerde bulundu. Akar'ın ziyareti sırasında askerlere çikolata ikram edildi.