Antalya'nın Kepez ilçesine bağlı Hüsnü Karakaş Mahallesi 15 Temmuz Şehitler Caddesi üzerindeki 2 katlı apartmanın birinci katında yaşayan 3 çocuk babası İbrahim Erşen, sabah namazını kıldığı sırada seccade üzerinde yere yığıldı.
Eşini seccade üzerinde buldu
Bir süre sonra Erşen’in yatakta olmadığını fark eden eşi, diğer odalara bakarken kocasının seccade üzerinde hareketsiz yattığını fark etti. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesinin ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve gelen sağlık ekipleri, Erşen’in hayatını kaybettiğini belirledi.
Belediye tabibi raporuna göre normal ölüm olarak kayıtlara geçerken, İbrahim Erşen’in cenazesi morga kaldırıldı.
Bir fayans firmasında satış danışmanı olarak çalıştığı öğrenilen Erşen’in ölüm haberini alan yakınları ve arkadaşları da eve gelerek gözyaşı döktü.
Tatilden evine dönünce karşılaştığı manzara şaşkına çevirdi!
Alanya'da korkutan yangın: Milyon dolarlık villalara sıçradı
Antalya'daki orman yangını kısa sürede kontrol altına alındı
İstanbul Emniyet Müdürlüğünde il içi atamalar belli oldu
Ahırkapı'da yük gemisi ve konteyner gemisi çarpıştı
İstanbul'da olaylı trafik denetimi: Ceza uygulanan sürücüler polis ekiplerine zor anlar yaşattı