Beyoğlu Belediye Başkan Yardımcısı Yeşilbaş KADEME'yi ziyaret etti

Beyoğlu Belediye Başkan Yardımcısı Halis Yeşilbaş ve beraberindeki heyet, Kademe A.Ş.’nin, Beyoğlu Belediyesi için ürettiği yerli ve milli süpürge aracı 'Galata 5000'in yeni versiyonu olan ‘Galata 6000'in test aşamasını yerinde inceledi.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Ulaşım müdürü Caner Er, Temizlik işleri müdürü Mehmet Akpınar, Beyoğlu Belediye Başkan Yardımcısı Halis Yeşilbaş, Fatih belediyesi Çevre koruma müdürü Ali Asker, Mustafa Cem Bilir ve İlker Yavuz.

Yerli ve milli kaynaklarla araç üstü ekipman üreten Kademe A.Ş., Beyoğlu Belediyesi için ürettiği yerli ve milli ‘Galata 5000 Kompakt Yol Süpürme Araçları’nın yeni versiyonu olan Galata 6000’in test aşaması yapıldı. Beyoğlu Belediye Başkan Yardımcısı Halis Yeşilbaş, Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Akpınar, Fatih Belediyesi Ulaşım Müdürü Caner Er, ile Fatih Belediyesi Çevre Koruma Müdürü Ali Asker, araç üstü ekipman sektöründe yerli ve milli imalat gerçekleştiren Kademe A.Ş.’nin Konya’da bulunan fabrikasını ziyaret etti.

  • Belediyelere yüzde 50’den fazla tasarruf ettiren Kademe A.Ş.’nin test sürecini yerinde inceleyen Yeşilbaş, “Beyoğlu Belediyesi ve Kademe A.Ş. ortak işbirliği ile geliştirilen yerli ve milli süpürge aracımız ‘Galata 5000’in yeni versiyonu olan “Galata 6000'in test aşamasını inceledik. Beyoğlu’muz için hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Kademe A.Ş'nin yerli ve milli olarak ürettiği süpürme araçları Beyoğlu'nda mesaiye başlıyor
Yerli ve milli kaynaklarla araç üstü ekipman üreten Kademe A.Ş., belediyelere yüzde 50'den fazla tasarruf ettiren ürün gamına bir yenisini daha ekledi. Kademe A.Ş., Beyoğlu Belediyesi için ürettiği yerli ve milli yeni aracını İstiklal Caddesi Tünel Meydanı'nda teslim etti.

Belediyenin ihtiyaçlarına göre ürün geliştiren Albayrak Grubu markalarından Kademe A.Ş., AGA 2000 1,5 Metreküp Kompakt Vakumlu Yol Süpürme Aracının bir büyük modeli olarak geliştirdiği 9 adet AGA 5000 Kompakt Yol Süpürme Aracı'nı Beyoğlu Belediyesine teslim etti.

İstiklal Caddesi Tünel Meydanı'nda gerçekleşen teslim törenine İstanbul Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Albayrak ve Kademe A.Ş. Genel Müdürü Kenan Çelik katıldı.

FOTOĞRAF 14
Milyonluk tasarruf ettiren milli aracın yeni modeli Beyoğlu Belediyesi'ne teslim edildi​
Kademe A.Ş. tarafından tamamen yerli ve milli olarak üretilen 4 metreküplük 'Kompakt Yol Süpürme Araçları', Beyoğlu Belediyesi'ne teslim edildi. İstiklal Caddesi Tünel Meydanı'nda gerçekleşen teslim törenine İstanbul Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Üyeleri Nuri Albayrak, Muhammet Fatih Albayrak ve Kademe A.Ş. Genel Müdürü Kenan Çelik katıldı.Y erli ve milli süpürme araçları, ilk görevlerine İstiklal Caddesi'nde başladı.