Bolu Tüneli bu gece itibariyle sekiz saat süreyle kapalı olacak

Karayolları Genel Müdürlüğü yol durumuyla ilgili bülten yayınladı. Bolu Tüneli'nde bugün 23.00 ile yarın sabah 07.00 saatleri arasında çalışma yapılacağını duyurdu. Tünel bu saatler arasında kapalı olacak.

Haber Merkezi Diğer
Bolu Tüneli

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı yol durumu bültenine göre, Bolu Tüneli'nin aylık periyodik bakımları ve arızaların onarımı nedeniyle bir süreliğine kapalı olacak.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada,"Anadolu Otoyolunun 3-7.km.leri arasında Bolu Tüneli havalandırma sistemine ait Jet fanlarının aylık periyodik bakımlarının yapılması ve arızalarının onarılması nedeniyle 29.12.2022 günü 23:00-07:00 saatleri arasında İstanbul-Ankara istikametinde önce sol ve orta şeritler, sonra sağ ve orta şeritlerde çalışmalar yapılacaktır." denildi.

SÜRÜCÜLERE UYARI

Yetkililer, karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları yaptığı kesimlerde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması konusunda sürücüleri uyardı.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki kazanın güvenlik kamerası görüntüleri
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Otomobillerden biri köprü üzerinde yan yatarken, diğeri de korkulukları aşarak köprü balkonuna düştü. Balkona düşen otomobilde ise yangın çıktı. Alev alan otomobili çevredekiler ve polis ekipleri yangın tüpüyle müdahale ederek söndürdü. Kazada 3 kişi yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinden geçen 2 sağlık görevlisi yaptı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve polis ekipleri köprüde başka kazaların yaşanmaması için önlem aldı.

Manevra sonrası motosiklet sepetindeki çocuk düştü: Otomobil son anda durdu
Kartal'da, atık kağıt yüklü sepetli motosikletle yolculuk yapan 4 kişiden biri olan çocuk, yere düşüp, arkalarından gelen otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu. Araç kamerasına yansıyan görüntülerde, yere düştükten sonra sepet tekerleğinin kolunun üzerinden geçtiği çocuğun, ayağa kalkıp, kolunu tutarak koştuğu görülüyor.

FOTOĞRAF 10
Görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor: Karayolu tüneli mantar üretim tesisi haline geldi
Artvin'de karayolu üzerinde bulunan ve iptal edilerek atıl durumda olan 300 metre uzunluğundaki tünel istiridye (kayın) mantarı yetiştiricilerinin üretim tesisi haline geldi. Tünelin girişi kepenkle kapalı olduğunu görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor.