Bursa’da Tiktok çılgınlığı: Birbirlerine kurşun yağdırdılar

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2 gencin tabancalarla birbirlerine ateş ettikleri anları, bir başkası kayıt altına alıp sosyal medya hesabından paylaştı.

Haber Merkezi İHA
Bir başka şahıs ise o anları amatör kamera ile kayıt altına alarak sosyal medya hesabından paylaştı.

Olay gece saatlerinde Fatih Mahallesi’nde meydana geldi. Henüz isimleri belirlenemeyen 2 şahıs, tabancalarla birbirine ateş etti.

  • Bir başka şahıs ise o anları amatör kamera ile kayıt altına alarak sosyal medya hesabından paylaştı.

Sosyal medyada Tiktok’ta paylaşılan görüntüler üzerine harekete geçen polis ekipleri, şahısları yakalamak için çalışma başlattılar.

FOTOĞRAF 8
TikTok'taki boğma oyunu küçük çocuğu komaya soktu
İngiltere'de çevrimiçi platform TikTok'ta gördüğü boğma oyununu denerken nefessiz kalan 12 yaşındaki Archie komada. Fişi çekilmesin diye ailesi hukuk savaşı veriyor.
FOTOĞRAF 7
TikTok videosu sonu oldu: Feci şekilde öldü
Şanlıurfa'da korkunç bir olay gerçekleşti. TikTok videosu için sulama kanalına atlayan genç, boğularak hayatını kaybetti. İşte son dakika gelişmeleri...

FOTOĞRAF 9
TikTok fenomenine aracında infaz! Neden öldürüldüğü ortaya çıktı: Cinayette 'cinci hoca' detayı
Gaziantep'te 6 gün önce otomobiline açılan ateş sonucu öldürülen 22 yaşındaki Emirhan Nur isimli gencin Tiktok fenomeni
olduğu öğrenildi. Cinayetin Tiktok'tan kazanılan para yüzünden işlendiği iddia edildi. Cinayet soruşturmasında bir kişi tutuklanırken, jandarma diğer 4 zanlıyı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Tutuklanan Fehime C. isimli zanlının ifadesindeki 'cinci hoca' detayı da dikkat çekti. İşte Emirhan Nur cinayetine dair tüyler ürperten detaylar...